Pereira'dan Fenerbahçe ve Galatasaray yorumu! Beşiktaş'a göz kırptı

Son dönemde adı sıkça Beşiktaş ile anılan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'dan Fenerbahçe ve Galatasaray derbisi yorumu geldi. Pereira geleceği hakkında da konuştu.

Pereira'dan Fenerbahçe ve Galatasaray yorumu! Beşiktaş'a göz kırptı - Sayfa 1

Fenerbahçe'yi 2015/16 sezonunda ve 2021/22 sezonunun yarısında çalıştırmış olan Vitor Pereira, son olarak Brezilya ekibi Flamengo'nun teknik direktörlüğünü yapmıştı. Son dönemde adı Adana Demirspor ve Beşiktaş ile anılan Portekizli çalıştırıcı; Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumlarken, iki takımın Avrupa serüveni için kehanette bulundu. İşte detaylar...

112
Pereira'dan Fenerbahçe ve Galatasaray yorumu! Beşiktaş'a göz kırptı - Sayfa 2

Türkiye'de daha önce Fenerbahçe'yi iki dönem çalıştırmış olan teknik direktör Vitor Pereira, ilk kez geldiği 2015/16 sezonunu 2. sırada bitirmişti. 2021/22 sezonunu ise tamamlayamayan ve yerini İsmail Kartal'a devreden Pereira, soluğu Brezilya'da almıştı. Corinthians ile anlaşan Portekizli çalıştırıcı, daha sonra Flamengo ile anlaşmış ve 10 Nisan 2023'te görevinden ayrılmıştı.

212
Pereira'dan Fenerbahçe ve Galatasaray yorumu! Beşiktaş'a göz kırptı - Sayfa 3

Son olarak adı Süper Lig'den Adana Demirspor ve Beşiktaş ile anılan tecrübeli teknik direktör, Fanatik'e verdiği özel röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı.

312
Pereira'dan Fenerbahçe ve Galatasaray yorumu! Beşiktaş'a göz kırptı - Sayfa 4

Pereira; Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumlarken, her iki takımın Avrupa macerası için de kehanette bulundu.

412