Özel harekatçı koca polis eşini 10 kurşunla öldürdü! Ortaya çıkan yeni ayrıntılar kan dondurdu

Kırşehir'de bir özel harekat polisinin, meslektaşı olan boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında 10 el ateş ederek öldürmesiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte detaylar.

Özel harekatçı koca polis eşini 10 kurşunla öldürdü! Ortaya çıkan yeni ayrıntılar kan dondurdu - Sayfa 1

Kırşehir'de bir özel harekat polisinin, meklektaşı olan boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında 10 el ateş ederek öldürmesiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Bir ay önce sona eren uzaklaştırma kararının uzatılma talebinin şüphelinin şiddette bulunacağına yönelik delil olmadığı için reddedildiği ve görgü tanığı 5 yaşındaki oğullarının psikologla alınan ifadesinde, "Ben çok korktum. Annemi çok seviyorum" dediği öğrenildi.

115
Özel harekatçı koca polis eşini 10 kurşunla öldürdü! Ortaya çıkan yeni ayrıntılar kan dondurdu - Sayfa 2

Olay, 22 Ocak'ta saat 12.00 sıralarında, Ahievran Mahallesi 726'ncı Sokak'ta meydana geldi. Antalya'da görevli özel harekat polisi Hüseyin Emre Yılmaz, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan boşanma aşamasındaki eşi Aslı Yılmaz'ın yanına geldi.

215
Özel harekatçı koca polis eşini 10 kurşunla öldürdü! Ortaya çıkan yeni ayrıntılar kan dondurdu - Sayfa 3

VELAYET KAVGASI CİNAYET GETİRDİ

Oğulları A.Y.'yi otomobilde bırakan çiftin, çocuklarının velayeti nedeniyle sokaktaki tartışması, kavgaya dönüştü. Hüseyin Emre Yılmaz, belinden çıkardığı tabancayla eşine 10 el ateş edip öldürdü, ardından aynı silahla kendini vurdu. 

315
Özel harekatçı koca polis eşini 10 kurşunla öldürdü! Ortaya çıkan yeni ayrıntılar kan dondurdu - Sayfa 4

Başından yaralanan Yılmaz, çağrılan ambulansla, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aslı Yılmaz'ın cenazesi de aynı hastanenin morguna konuldu. 

415