Özcan Deniz TV'de izleyince gözlerine inanamadı! Senaryosunu çalmışlar...

 Ünlü şarkıcı ve yönetmen Özcan Deniz, 10 yıldır üzerinde çalıştığı senaryonun çalındığını iddia etti.

Özcan Deniz TV'de izleyince gözlerine inanamadı! Senaryosunu çalmışlar... - Sayfa 1

Özcan Deniz, bu defa çalıntı senaryo iddiasıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu ve 10 yıldır üzerinde çalıştığı senaryonun çalındığını iddia etti.

Özcan Deniz TV'de izleyince gözlerine inanamadı! Senaryosunu çalmışlar... - Sayfa 2

Ünlü isim Instagram hesabında 'Bin Yıllık Aşk' adlı senaryosundan bahsetti ve "10 yıldır üstünde çalıştığım bu epik aşk hikayemin ilk paylaşımını 2 sene evvel buradan yapmıştım. Ve hayata geçmesi için son adımlarımızı atıyorduk ki... Bir tv kanalında kırpılıp takla attırılmış halini izledik... Neyse hayırlı olsun.'' ifadelerini kullandı.

Özcan Deniz TV'de izleyince gözlerine inanamadı! Senaryosunu çalmışlar... - Sayfa 3

AKLA STAR TV’NİN YENİ DİZİSİNİ GETİRDİ

Ünlü oyuncu ve senaristin bahsettiği projenin benzer bir senaryoya sahip olan Yüz Yıllık Mucize dizisi olduğu konuşuldu. Henüz dizi ekibinden bir açıklama gelmedi

Özcan Deniz TV'de izleyince gözlerine inanamadı! Senaryosunu çalmışlar... - Sayfa 4

YÜZ YILLIK MUCİZE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Başrollerini Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Yüz Yıllık Mucize dizisinde 1893 senesinde Selanik'te dünyaya gelen Ali Tahir konu alınıyor. Ali Tahir 1921'de Sakarya'da şehit düşüyor. Öldüğü sanılan ve tam defnedileceği esnada gözlerini açan Ali Tahir şimdi 130 yaşındadır ve hiç yaşlanmamaktadır.