Osman Nuri Kabaktepe, gençlerle Ayasofya Cami'nde buluştu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin göreve geldikten sonraki ilk etkinliği gençlerle birlikte Ayasofya Cami'nde sabah namazı kılmak oldu. Kabaktepe yaptığı açıklamada, "Gençler gönüllerini, zihinlerini hapseden her türlü bağımlılıktan uzak duracaklar" dedi.

Osman Nuri Kabaktepe, gençlerle Ayasofya Cami'nde buluştu - Sayfa 1

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, partili gençlerle Ayasofya Camii'nde sabah namazı kıldı.  

112
Osman Nuri Kabaktepe, gençlerle Ayasofya Cami'nde buluştu - Sayfa 2

Namaz sonrası çorba ikram eden Kabaktepe, gençlerle Yeşilay Haftası kapsamında Yeşilay binasına yürüdü.  Kabaktepe, "Gençlerimiz akıllarını esir eden her türlü bağımlılıktan uzak duracaklar." diye konuştu.

212
Osman Nuri Kabaktepe, gençlerle Ayasofya Cami'nde buluştu - Sayfa 3

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından gençlere çağrıda bulunarak sabah namazını Ayasofya Cami'nde kılmaya çağırdı. Çağrı üzerine çok sayıda partili genç Ayasofya'ya geldi.  Sabah namazını gençlerle kılan Kabaktepe'ye bazı milletvekilleri, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, parti yetkilileri de eşlik etti.

312
Osman Nuri Kabaktepe, gençlerle Ayasofya Cami'nde buluştu - Sayfa 4

Sabah namazı sonrası İl Başkanı Kabaktepe, gençlere çorba ikramında bulundu. Daha sonra İl başkanı ve beraberindekiler Yeşilay Haftası kapsamında Sarayburnu'nda bulunan Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezine yürüdü. Kabaktepe burada kısa bir konuşma yaptı. Gençlerle sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

412