Okan Buruk’tan çift forvet kararı: Icardi ve Osimhen birlikte sahada
Galatasaray, Göztepe maçı öncesi taktiksel değişikliğe gidiyor. Teknik direktör Okan Buruk, Icardi ve Osimhen’i çift forvet olarak denedi. Icardi’nin bu sisteme yüzde 100 destek verdiği öğrenildi.
Galatasaray’da çift forvet denemesi
Şampiyonlar Ligi’nde Bodo/Glimt’i 3-1 mağlup eden Galatasaray, Süper Lig’de bu hafta Göztepe’yi Rams Park’ta ağırlıyor. Teknik direktör Okan Buruk, bu karşılaşma öncesi radikal bir taktik değişikliğine giderek çift forvet sistemini denemeye başladı.
Icardi ve Osimhen birlikte
Sabah gazetesinin haberine göre Buruk, Icardi ve Osimhen’i birlikte oynatmayı planlıyor. Icardi’nin bu fikre tam destek verdiği ve Osimhen ile uyumlu bir hücum hattı oluşturabileceklerine inandığı belirtildi.
Orta sahada zorunlu değişiklik
İlkay Gündoğan’ın sakatlığı ve Lucas Torreira’nın özel izinli olması nedeniyle orta sahada da değişiklikler yapılacak. Bu bölgede Gabriel Sara ve Mario Lemina görev alacak. Kanatta ise Yunus Akgün’ün, Barış Alper Yılmaz’ın yerine forma giymesi bekleniyor.