O bir SUV Çinli ve de elektrikli! Skywell ET5 ile asfalt ağlatmaya geliyor

Skywell ET5 resmi olarak Türkiye’ye ayak bastı. Tasarım ve teknik özellikleriyle kullanıcıların dikkatini çekme konusunda bir hayli iddialı olan araç, iç dizaynıyla da hayal kırıklığına uğratmayacak gibi görünüyor. Büyük multimedya ekranı, minimal konsolu ve yüksek malzeme kalitesiyle elektrikli SUV Skywell ET5'in fiyatı ve özellikleri haberimizde.

O bir SUV Çinli ve de elektrikli!  Skywell ET5 ile asfalt ağlatmaya geliyor - Sayfa 1

Çinli otomotiv markası Türkiye seferine çıktı

Elektrikli otomobil pazarında kendine yer kapmaya çalışacak Skywell ET5 meydan okumaya geliyor. F5 Haber olarak bu yepyeni aracın özelliklerini siz değerli okurlarımız için derledik. 

119
O bir SUV Çinli ve de elektrikli!  Skywell ET5 ile asfalt ağlatmaya geliyor - Sayfa 2

Fabrikaların üretime ara vermesiyle zor zamanlar yaşayan otomotiv sektörü bir yandan yaralarını sarmaya çalışırken diğer yandan da önemli gelişmelere sahne oluyor.

219
O bir SUV Çinli ve de elektrikli!  Skywell ET5 ile asfalt ağlatmaya geliyor - Sayfa 3

Ülkemizdeki elektrikli otomobil pazarı genişliyor

Elektrikli otomobil çeşitliliğinde son dönemlerde önemli bir dönemece giren Avrupa, Türkiye pazarına da etki ediyor. Bunda uzak doğulu üreticilerin de payı büyük.

319
O bir SUV Çinli ve de elektrikli!  Skywell ET5 ile asfalt ağlatmaya geliyor - Sayfa 4

Elektrikli SUV Skywell ET5 Türkiye'de!

Avrupa seferine çıkan otomotiv üreticileri için Türkiye de önemli bir pazar. Gün geçmiyor ki yeni bir elektrikli modelle daha tanışmayalım. Bugünkü konuğumuz Türkiye'de satışa sunulan Skywell ET5.

419