Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu bomba gibi geliyor; Gecenin Ucunda dizisi konusu ve oyuncuları

Gecenin Ucunda 1. bölümü seyircinin karşısına çıktı. Ünlü çift Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun başrollerini paylaştığı dizide o detay şimdiden gündeme oturdu bile. Peride Celal'in aynı adlı romanından uyarlanan yeni yapım için nefesler tutuldu. Peki Gecenin Ucunda konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu bomba gibi geliyor; Gecenin Ucunda dizisi konusu ve oyuncuları - Sayfa 1

Gecenin Ucunda dizisinde geri sayım başladı. En son Sefirin Kızı'nda Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül, bu kez eşi Kadir Doğulu ile başrolü paylaşıyor. Peride Celal'in “Yazdığım en güzel aşk romanı” dediği eserdeki"evlilik" detayı şimdiden konuşulmaya başlandı. Gecenin Ucunda oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder gibi ünlü isimlerde yer alıyor. 

121
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu bomba gibi geliyor; Gecenin Ucunda dizisi konusu ve oyuncuları - Sayfa 2

Henüz yayınlanmadan büyük bir ilgi gören Gecenin Ucunda dizisinin konusu ve oyuncuları da epey merak ediliyor. Yönetmen koltuğunda Barış Erçetin'in oturduğu yeni projenin senaryosunu ise Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alıyor.

221
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu bomba gibi geliyor; Gecenin Ucunda dizisi konusu ve oyuncuları - Sayfa 3

Macide ve Kazım'ın imkansız gibi görünen aşkı seyircinin heyecanını ikiye katlayacak. Kaybettiği bebeğinin ardından toparlanamayan ve uyuşturucuya başlayan Kazım'ın eşi Nermin de Gecenin Ucunda'nın en çok konuşulan isimlerinden olacak. 

321
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu bomba gibi geliyor; Gecenin Ucunda dizisi konusu ve oyuncuları - Sayfa 4

GECENİN UCUNDA KONUSU NEDİR? 

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan ve Star TV  ekranlarında bu akşam ilk bölümü ile yayınlanacak olan Gecenin Ucunda dizisinde Macide'nin hayallerinin peşinden gittiği yolda aşkla sınanıp, daha önce hiç tanık olmadığı bir hayatın içine düşmesi konu alınıyor. 

421