Mucize Doktor için şoke eden karar!

Mucize Doktor dizisi öyle çok sevildi ki; Sağlık Bakanlığı bile koronavirüs ile mücadele için başlatılan iletişim kampanyalarında dizinin Ali Vefa'sından vatandaşları uyarmasını istemişti. Ancak Mucize Doktor'dan gelen son haberler hayranlarını üzecek. Diziyi ayakta tutan Ali Vefa ve diğer oyuncular için geri dönülemez bir yola girildi. Sosyal medya ayakta, yüzbinlerce tweet atıldı. Detayları ve Fox TV’nin vermiş olduğu kararın perde arkasını sizler için hazırladık…

Mucize Doktor için şoke eden karar! - Sayfa 1

FOX TV ekranlarının iddialı dizisi Mucize Doktor'dan hayranlarını şoke eden haber geldi.

130
Mucize Doktor için şoke eden karar! - Sayfa 2

Mucize Doktor çok sevildi

Mucize Doktor dizisindeki otizmli doktor Ali Vefa çok sevildi. Başarılı performansıyla Taner Ölmez tarafından canlandırılan Ali Vefa'nın büyük değişimi, mücadelesi ve temiz kalbi izleyicilere sımsıcak bir hikaye verdi.

230
Mucize Doktor için şoke eden karar! - Sayfa 3

Reyting yarışında geriye düştü

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle iyi bir başlangıç yapan dizide rekorlar üst üste gelmiş, reytingleri patlama yapmıştı. Ancak ikinci sezon bekleneni veremedi. ATV'deki rakibi Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle kafa kafaya giden dizi; hızla kan kaybediyordu.

330
Mucize Doktor için şoke eden karar! - Sayfa 4

Derken perşembe akşamlarına diğer kanallardan peş peşe iddialı yapımlar konuldu. Bunlardan ilki TRT 'in Bir Zamanlar Kıbrıs'ı arkasından Kanal D'nin Camdaki Kız'ı geldi.

430