Monaco'dan Galatasaray'a büyük şok

Henry Onyekuru, Galatasaray'da üçüncü kez forma giymek için gün sayıyor. Transfer heyecanla beklenirken bir pürüz çıktı. Nijeryalı futbolcunun kulübü Monaco, Galatasaray yönetimini sıkıntıya sokacak bir adım attı. İşte Onyekuru transferine dair son yaşanan gelişmeler...

Monaco'dan Galatasaray'a büyük şok - Sayfa 1

Galatasaray'da özellikle Gençlerbirliği maçı sonrasında teknik direktör Fatih Terim'in açıklamaları gündemi sarsarken, tecrübeli çalıştırıcının listesinde yer alan eski öğrencilerinden Henry Onyekuru ile her konuda anlaşıldı.

Monaco'dan Galatasaray'a büyük şok - Sayfa 2

2018-2019'da ve geçen sezonun ikinci yarısında sarı-kırmızılı takımda top koşturan Nijeryalı futbolcu, pandemi sonrası lig devam ederken kulübü Monaco'nun geri çağırmasıyla Galatasaray'dan kopartılmıştı.

Monaco'dan Galatasaray'a büyük şok - Sayfa 3

Galatasaray yönetimi ara transfer döneminde tekrar Fransız Ligue 1 ekibi Monaco'nun kapısını çalarken, bu süreçte Onyekuru da Florya'ya geri dönmek istediğini kulübüne iletti.

Monaco'dan Galatasaray'a büyük şok - Sayfa 4

Yaz döneminde kalan yaklaşık artı 1 milyon Euro bütçeyle sarı-kırmızılılar, Fransızlara kiralık teklifini sunarken, Monaco yönetimi ise bu teklifi reddetti ve 23 yaşındaki forveti Galatasaray'a satın alması koşuluyla verebileceğini iletti.