Başkentte bu yollar bugün trafiğe kapatıldı

Ankara'da bugün, 10 Ekim 2015'te Ankara Garı önünde düzenlenen terör saldırısının yıl dönümü için yapılacak anma nedeniyle bazı yollat trafiğe kapatılacak.

GASTE24 GASTE24
Başkentte bu yollar bugün trafiğe kapatıldı

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün saat 07.30'dan etkinlik sona erene kadar Cumhuriyet Caddesi'nin Gar Kavşağı ile Baruthane Kavşağı arasında kalan bölümü çift yönlü, Gar Kavşağı ile Gar Kavşağı'na bağlanan ve Gar Kavşağı'ndan açılan yan varyantların tamamı (alt geçit hariç), Ulaştırma Kavşağı'ndan Gar Kavşağı'na bağlanan yan varyantın tamamı, Ulaştırma Kavşağı'nın Gar Kavşağı'ndan Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlanan yan varyantın tamamının (üst geçit hariç) araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Söz konusu etkinlikte, terör örgütü IŞİD mensubu iki canlı bombanın 10 Ekim 2015'te Ankara Garı önünde gerçekleştirdiği terör saldırısında hayatını kaybedenler törenle anılacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER