2024 Mercedes-Benz E serisi fiyat listesi açıklandı! İşte 2024 yılı Mercedes fiyatları

2023 yılının son zamanlarındaki otomobil kampanyalarının sona ermesine tam 1 ay kaldı. Bununla birlikte otomobil markaları da yeni yıldaki fiyatları bir bir açıklamaya başladılar.

PARADURUMU PARADURUMU
2024 Mercedes-Benz E serisi fiyat listesi açıklandı! İşte 2024 yılı Mercedes fiyatları

2023 yılının son zamanlarındaki otomobil kampanyalarının sona ermesine tam 1 ay kaldı. Bununla birlikte otomobil markaları da yeni yıldaki fiyatları bir bir açıklamaya başladılar. Özellikle açıklamalar nezdinde dikkat çeken pek çok gelişme yaşanıyor. Bunların başında ise otomobil fiyatlarındaki Aralık – Ocak aylarındaki fiyat değişimleri.

Dünyanın sayılı otomobil üreticilerinden bir tanesi olan Mercedes-Benz 2024 yılı için E serisinin fiyatlarını açıkladı. Buna göre ünlü otomobil markası fiyat listesinde pek çok detaya yer verdi. Alman otomobil markasının yenilenen yüzü ile karşımıza çıkan 2024 model E serisinin fiyatı da merak konusu olmuştu. Ancak artık o fiyatta belirlendi. Buna göre yapılan açıklamada yer alan fiyatları haberimizde bulabilirsiniz.

2024 E Serisi fiyat listesi

Dolu bir otomobil arayan kişilerin merak ile beklediği Mercedes E serisi otomobillerin her bir noktası yeterince dikkat çekiyor. Buna göre aracın bazı özellikleri Aktif Şerit Takip Yardımcısı, Park Paketi, Geri Görüş Kamerası ile Aktif Hız Sınırına Otomatik Uyarlama Yardımcısı olarak dikkat çekiyor. Bunlarla birlikte otomobil fiyatları da şu şekilde:

  • Yeni E 180 Edition 1 Exclusive – 4 milyon 220 bin TL
  • Yeni E 180 Edition 1 AMG – 4 milyon 330 bin TL
  • Yeni E 220 d 4MATIC Edition 1 Exclusive – 5 milyon 900 bin TL
  • Yeni E 220 d 4MATIC Edition 1 AMG – 6 milyon 50 bin TL
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER