Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı

Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay tarafından takdim edildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı

Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi olan Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla özel bir tören düzenledi. Törene Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay, Demirören Medya Eğitim Projeleri Grup Direktörü Nuran Çakmakçı, Demirören Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü Celal Korkut, Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Atila Ertoğan, Demirören Medya Grubu yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Tören müzik dinletisi ile başladı. Trio grubunun icra ettiği eserler arasında ‘Mağusa Limanı’ türküsüne de yer verildi. Daha sonra Meltem Demirören Oktay tarafından öğretmenlere hediyeleri takdim edildi. Tören pasta kesimi ile son buldu.

ŞEHİT EDİLEN ÖĞRETMENLERİN FOTOĞRAFLARI YER ALDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER