Yiğit’i de kaybettik

Basketbol potasına sıkışarak ölen çocuğun ardından Rize’de de kale direği üzerine devrilen 9 yaşındaki Yiğit Demirel, hayatını kaybetti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yiğit’i de kaybettik

Rize’de Çaykur Rizespor Altyapı Tesisleri’nde çarşamba günü saat 17.00 sıralarında antrenman öncesi sahada oynayan çocuklardan biri, kale direğine asıldı. Bu sırada devrilen kale direğinin altında kalan 9 yaşındaki Yiğit Demirel, ağır yaralandı. Antrenörlerinin ihbarı üzerine tesise sağlık ekibi sevk edildi. Sahada ilk müdahalesi yapılan küçük Yiğit, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kafatasında oluşan kırıklar ve beyin kanaması geçirdiği belirlenip yoğun bakımda tedaviye alınan Yiğit Demirel, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili başlatılan adli ve idari soruşturma sürdürülüyor. Futbolcu Yiğit Demirel’in (9) hastane önünde bekleyen ailesi, taziyeleri kabul etti. Aile fertlerini, yakınları teskin etmeye çalıştı.

TAZİYE MESAJI

Taziye mesajı yayımlayan Çaykur Rizespor Kulübü’nden, “Altyapı futbolcumuz, minik yavrumuz Yiğit’imize Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz” denildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER