Miguel Angel Silvestre Hande Erçel'e kafayı taktı

Hande Erçel'in ününün sadece Türkiye'de değil, yurtdışında da konuşulduğunu hepimiz biliyoruz. Yapımcıların peşinden koştuğu Erçel, Netflix'in sevilen dizisi Sense 8'in yıldızı Miguel Angel Silvestre'ın de dikkatini çekti. Güzel oyuncuyu sosyal medya hesabından takip etmeye başlayan ünlü ismin o hamlesi de kullanıcıların gözünden kaçmadı. Detaylar haberimizde...

Miguel Angel Silvestre Hande Erçel'e kafayı taktı - Sayfa 1

Sen Çal Kapımı dizisiyle şöhretine şöhret katan Hande Erçel set arkadaşı Kerem Bürsin ile yaşadığı aşk ile epey konuşulmuştu. 

Miguel Angel Silvestre Hande Erçel'e kafayı taktı - Sayfa 2

Kerem Bürsin ile kısa süren birliktileğinini ardından Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu umduğunu bu seferde bulamadı. 

Miguel Angel Silvestre Hande Erçel'e kafayı taktı - Sayfa 3

Geçtiğimiz haftalarda Kaan Yıldırım ile yollarını ayıran Erçel, Dünyaca ünlü oyuncu Miguel Angel Silvestre'ın markajına girdi.

Miguel Angel Silvestre Hande Erçel'e kafayı taktı - Sayfa 4

Netflix'in sevilen dizisi Sense 8'in yıldızı Miguel Angel Silvestre, geçtiğimiz mayısta kendisiyle çalışmak isteyen Hande Erçel'in fotoğrafını 4 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından paylaşıp, "Canım Hande, haydi hayallerimizi gerçekleştirelim. Ben de seninle çalışmayı isterim" notunu yazmıştı.