Meteoroloji'den flaş kar uyarısı!

Meteoroloji’den gelen son dakika hava durumu tahmin raporuna göre; geçtiğimiz sabah etkisini İstanbul dahil birçok ilde göstermeye başlayan kar yağışı bugün de birçok ilde yoğun ve kuvvetli şekilde etkili olmaya devam edecek.

Meteoroloji'den flaş kar uyarısı! - Sayfa 1

 İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı yaşandı. Yurt genelinde sıcaklıkların düştüğü günlerde herkes kar yağışının devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava raporunda ise flaş uyarılar yer aldı. İşte detaylar...

Meteoroloji'den flaş kar uyarısı! - Sayfa 2

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da yoğun kar yağışı aralıklarla etkili oluyor. Yoğun kar alan İstanbul bir anda beyaza büründü. Ankara'da da yoğun kar yağışı şehri beyaza bürüdü. Herkes kar yağışının devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı.
 

Meteoroloji'den flaş kar uyarısı! - Sayfa 3

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde yer alan bilgilere göre Perşembe günü İstanbul ve Ankara da dahil yurt genelinde kar yağışları devam edecek. Sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyredecek.
 
 

Meteoroloji'den flaş kar uyarısı! - Sayfa 4

Perşembe günü kar yağışının batıyı terk edip yurdun doğusu ve iç kesimlerinde etkisini göstermesi bekleniyor. Meteoroloji özellikle doğu bölgeleri için çığ tehlikesine karşı uyarıda bulundu.