Meteoroloji uyardı: Sıcaklık yükseliyor, sağanak geliyor!

Bugün (pazartesi) öğle saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi'nin tamamı ile Batı Karadeniz'de sağanak bekleniyor. Mevsim normalleri altında seyreden sıcaklıkların mevsim normallerine ulaşması bekleniyor.

Meteoroloji uyardı: Sıcaklık yükseliyor, sağanak geliyor! - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Türkiye'nin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Marmara, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri, Tokat'ın kuzeyi ile Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

117
Meteoroloji uyardı: Sıcaklık yükseliyor, sağanak geliyor! - Sayfa 2

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artarak, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor.

217
Meteoroloji uyardı: Sıcaklık yükseliyor, sağanak geliyor! - Sayfa 3

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimler ile öğle saatlerinden sonra Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

317
Meteoroloji uyardı: Sıcaklık yükseliyor, sağanak geliyor! - Sayfa 4

İLLERE GÖRE hava durumu

İSTANBUL °C, 25°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

417