Mesut Özil için bomba iddia; Gündemi bir anda salladı

Mesut Özil'in Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kadro dışı kararı sürüyor. Sarı-lacivertlilerde yeni sezon kampına da katılmayan Mesut Özil konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Mesut Özil için bomba iddia; Gündemi bir anda salladı - Sayfa 1

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi geleceği merak konusu olan Mesut Özil ile ilgili bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Tecrübeli orta sahanın Almanya'ya geri dönebileceği öne sürüldü. Mesut Özil'le ilgili bu iddia gündemi bir anda salladı. İşte ayrıntılar...

Mesut Özil için bomba iddia; Gündemi bir anda salladı - Sayfa 2

JESUS KAMPA ÇAĞIRMADI

İsmail Kartal döneminde Ozan Tufan'la birlikte kadro dışı bırakılan Mesut Özil konusunda Jorge Jesus'un vereceği karar merak ediliyordu. Tecrübeli orta saha oyuncusuyla ilgili alınan kadro dışı kararının devam edeceğini Jorge Jesus açıkladı. 67 yaşındaki teknik adam düzenlenen imza töreninde gelen soruya, "Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor. Mesut Özil ise gerçekten çok iyi bir geçmişe sahip. Ama benim de kulüple ilgili fikirlerim var. Kendisiyle ilgili alınan karara aynı şekilde devam edeceğim. Burada önemli olan Jesus, Özil veya herhangi bir oyuncu değil. Burada her zaman öncelik Fenerbahçe. Ben de buradaki oyuncularla oynayacağım" cevabını verdi.

Mesut Özil için bomba iddia; Gündemi bir anda salladı - Sayfa 3

KAMPA KATILMADI, ENDONEZYA VE ALMANYA'YA GİTTİ

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un da kadroya dahil etmediği Mesut Özil öncelikle ticari girişimleri için Endonezya'ya gitti. Sarı-lacivertli taraftarların tepkilerine rağmen Endonezya'da iş görüşmelerinde bulunan Alman futbolcuyla ilgili sert eleştiriler yapıldı. Süper Lig devinin tecrübeli orta sahası takım arkadaşlarının kamp yaptığı dönemde de yine bir yurt dışı seyahatinde bulundu. Alman futbolcu, kız kardeşinin düğünü için Almanya'ya uçtu.

Mesut Özil için bomba iddia; Gündemi bir anda salladı - Sayfa 4

SOSYAL MEDYADA TAKİBİ BIRAKTI

Tecrübeli futbolcunun son hamlesi ise Fenerbahçe ile iplerin kopma noktasına geldiğini gösterdi. 33 yaşındaki on numara, sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesaplarını takip etmeyi bıraktı. Mesut Özil'in bu son hamlesi sonrası Fenerbahçe taraftarları da başarılı oyuncuya karşı aynı hamlede bulundu.