Mehmet Demirkol’un bu açıklaması olay olur; Ali Koç ve Mesut Özil’e çok sert sözler

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Mesut Özil’e çok sert sözlerle yüklendi. Mehmet Demirkol’un bu açıklamaları Fenerbahçe camiasını ise oldukça sinirlendirdi. İşte o açıklamalar…

Mehmet Demirkol’un bu açıklaması olay olur; Ali Koç ve Mesut Özil’e çok sert sözler - Sayfa 1

Mehmet Demirkol, 3-1’lik Trabzonspor yenilgisinin ardından havalimanında megafonla taraftara seslenen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve takım kaptanı Mesut Özil’e sert sözlerle yüklendi.

Mehmet Demirkol’un bu açıklaması olay olur; Ali Koç ve Mesut Özil’e çok sert sözler - Sayfa 2

Süper Lig’de Trabzonspor'un 3-1 kazandığı Fenerbahçe maçını değerlendiren ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve takım kaptanı Mesut Özil hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Mehmet Demirkol’un bu açıklaması olay olur; Ali Koç ve Mesut Özil’e çok sert sözler - Sayfa 3

Başkan Ali Koç'un Sabiha Gökçen Havalimanı'nda toplanan taraftarlara çağrısını ve sözlerini de yorumlayan Mehmet Demirkol, "Çok kötü bir operasyondu." ifadelerini kullandı.

Mehmet Demirkol’un bu açıklaması olay olur; Ali Koç ve Mesut Özil’e çok sert sözler - Sayfa 4

“Çok kötü yöneticilik”

 Mehmet Demirkol, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından Başkan Ali Koç'un Sabiha Gökçen Havalimanı'nda toplanan taraftarlara megafonla hitap ettiği görüntüler için "Fanatikçe ve başkanlık ağırlığının dışında." ifadelerini kullanırken "Gözlerime inanamadım. Elde megafon havaalanında.. Kime ne faydası var. Çok kötü yöneticilik maalesef. Ağırlık böyle konmaz." diye konuştu.