Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe'nin hoca adayıyla ilgili bomba yorum!

Fenerbahçe'nin Ersun Yanal'la yollarını ayıracağını söyleyen Mehmet Demirkol, "Niko Kovac'ın adı kuvvetli bir şekilde geçiyor doğru. Ancak Kovac gibi bir hocayı aldığınızda onunla birlikte paket bir transfer bütçesini de kenara ayırmanız gerekir.'' dedi.

Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe'nin hoca adayıyla ilgili bomba yorum! - Sayfa 1

Süper Lig'de Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçın yanıkları devam ediyor. 

Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe'nin hoca adayıyla ilgili bomba yorum! - Sayfa 2

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol derbiyle ilgili konuşurken teknik direktör Ersun Yanal ile yönetim arasındaki bağın çok zayıfladığını belirtti. Yanal'ın gönderilmesi durumunda yerine geleceği konuşulan hoca adayıyla ilgili yorumda bulundu.

Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe'nin hoca adayıyla ilgili bomba yorum! - Sayfa 3

"Ersun Yanal ile yönetim arasındaki bağ zayıfladı" 
Ersun Yanal'la yolların ayrılacağını ifade eden Demirkol, şu ifadeleri kullandı; ''Ersun Yanal bakıyordur fikstüre ve ben hala toparlayabilirim diyordur. Ersun Yanal ile yönetim arasındaki bağın çok çok zayıfladığını biliyorum. 3 hafta kazan, rakiplerin kaybetsin yine zirve konuşulur. 3 hafta öncesine kadar Mustafa Cengiz mi, Fatih Terim mi önce gider diye konuşuyorduk. İkisi de güzel bir liderlik örneği gösterdi, sorun çözüldü.

Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe'nin hoca adayıyla ilgili bomba yorum! - Sayfa 4

"Niko Kovac'ın adı kuvvetli bir şekilde geçiyor doğru" 
"Niko Kovac'ın adı kuvvetli bir şekilde geçiyor doğru. Ancak Kovac gibi bir hocayı aldığınızda onunla birlikte paket bir transfer bütçesini de kenara ayırmanız gerekir. Cocu da bu görüşmeyi yaparak geldi. Fenerbahçe'nin ilk halletmesi gereken ekonomik durumdur. Fenerbahçe, ekonomisini önümüzdeki yaz için ne kadar doğru kullanabilir.