Mehmet Demirkol: ‘Galatasaray şu an ilişkiyi kesse bir şey diyemem’

BeIN Sports Haber'de yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yaşananları değerlendirdi. Sarı lacivertlilerin hiçbir oyun planı olmadığını söyleyen Demirkol, ilk yarıda oyundan çıkmak isteyen Younes Belhanda hakkında sert ifadeler kullandı. İşte Demirkol'un derbi yorumu...<br /> <br />

Mehmet Demirkol: ‘Galatasaray şu an ilişkiyi kesse bir şey diyemem’ - Sayfa 1

BeIN Sports Haber'de yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yaşananları değerlendirdi. Sarı lacivertlilerin hiçbir oyun planı olmadığını söyleyen Demirkol, ilk yarıda oyundan çıkmak isteyen Younes Belhanda hakkında sert ifadeler kullandı. İşte Demirkol'un derbi yorumu...

112
Mehmet Demirkol: ‘Galatasaray şu an ilişkiyi kesse bir şey diyemem’ - Sayfa 2

"Geçen hafta Valbuena oyuna girerken söyledi plan olmadığını. Hoca oyuna gir ortalığı karıştır dedi. Yok bir plan. Oyun yok. Fenerbahçe açısından bir plan yok. Ersun hocanın maçı sürekli taraftar üzerinden, 'Biz Fenerbahçe'yiz, şampiyonluktan ederiz' ya hocam senden beklenen bu değil. Senden beklenen bir oyun planı var maksimum fayda almak"

212
Mehmet Demirkol: ‘Galatasaray şu an ilişkiyi kesse bir şey diyemem’ - Sayfa 3

"Sen bize dedin ki 'Bu kadro daha iyi oynar' sonra '4-5 takviye ile çok iyi olacak', sonra da dedin ki 'Bu takım ikinci yarının lideri olacak' lig bitiyor ya. Hepsini geçtim 6 haftanın lideri ol."

312
Mehmet Demirkol: ‘Galatasaray şu an ilişkiyi kesse bir şey diyemem’ - Sayfa 4

"Bu plansızlıkla Alper o topu atsaydı diyebilirsin. Fenerbahçe kazanabilirdi kabul. Peki Fenerbahçe bu düzene bir gelecek yıl inşa edebilir mi? Bir plan yok. Bunu söyleyince Ersun Yanal'a kafayı takmış oluyorsun."

412