Mehmet Demirkol: Fatih Terim bu takımı beğenmiyor 4 ismi istemedi

Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın PSG karşısında aldığı 5-0'lık yenilgiyi değerlendirirken Fatih Terim'in bu takımı beğenmediği ve bazı oyuncuları istemediğini ifade etti.

Mehmet Demirkol: Fatih Terim bu takımı beğenmiyor 4 ismi istemedi - Sayfa 1

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Şampiyonlar Ligi'nde PSG'nin - Galatasaray karşısında aldığı 5-0'lık galibiyetinin yanı sıra Fatih Terim ve öğrenicilerini de değerlendirdi.

111
Mehmet Demirkol: Fatih Terim bu takımı beğenmiyor 4 ismi istemedi - Sayfa 2

''Lemina tek çabalayan oyuncu''
Fatih Hoca, Türk futbol devriminin mihenk taşıdır ve isyan ettiği her şeyi yaşatıyor bize. Çok iyiler, harikalar, Neymar, Mbappe falan ama onların gol becerilerinin dışında oynadık mı, ona bakmamız lazım. Rakibin becerisi ayrı bir mevzu ama sen ne yapıyorsun? Ne kadar çabuk geçiyorlar orta sahayı, 7 kişi savunmadayken yapıyorlar bunu. Lemina tek çabalayan oyuncu.

211
Mehmet Demirkol: Fatih Terim bu takımı beğenmiyor 4 ismi istemedi - Sayfa 3

''Bu 70'lerin, 80'lerin oyunu''
Neymar, dünyadaki en iyi 5 futbolcudan biri sahada ve etrafında kimse yok. Galatasaray ceza sahası içinden şut çekemedi. Sen 5 tane pozisyona girersin ve atamazsın, karşıda Neymar, Cavani, Mbappe vardır, onlar atıyordur. Öyle bir maç değil bu. Bu saf orada iyi oyuncu var, bizde yokla anlatılacak bir oyun değil. Bu 70'lerin, 80'lerin oyunu.

311
Mehmet Demirkol: Fatih Terim bu takımı beğenmiyor 4 ismi istemedi - Sayfa 4

''İngiltere'den 8 yediğimiz döneme döndük''
Fatih Terim'den önce, Fatih Terim'den sonra var Türkiye'de. Fatih Terim'den önceye döndük. İngiltere'den 8 yediğimiz, her deplasmanda fark yediğimiz, 0-0 denk geldiğinde efsane olarak anlattığımız döneme döndük. Avrupa'da kupa kazandığımız takım Galatasaray ile Fatih Terim olunca, bundan çıkarım yapmak lazım. Bu sadece oyuncular geç geldi, santrforumuz sakat gibi anlatılamaz.

411