Türk futbol tarihinde bir ilk

Türkiye'de futbol kulüplerinin satılması konusu son günlerde oldukça gündemde. Bunun sebebi ise Göztepe'nin satışıyla ilgili görüşmelerde artık sona gelinmesi.

GASTE24 GASTE24
Türk futbol tarihinde bir ilk

Danimarkalı Rasmus Ankersen, Göztepe'nin satışı için İzmir'de. Uzun süredir kulüple ilgili görüşmelerde bulunan ve bilgiler alan Ankersen kısa süre içerisinde kulübün yönetimini alacak.

Önceki günlerde Göztepe-Altay maçını tribünlerde izleyen ve kulübün tesislerini gezen Ankersen'in İzmir'e ve Göztepe'ye hayran kaldığı öğrenilirken takımın Süper Lig'den düşmesine rağmen yatırımdan vazgeçmeyeceği belirtildi.

Danimarkalıların Göztepe için kısa ve uzun vadeli planlar hazırladığı aktarılırken gelecek sezon takımın başına Hüseyin Eroğlu'yu getirmek istedikleri ifade edildi.

Öte yandan Afrika'da ciddi yatırımları bulunan Ankersen'in bu bölgelerden de gelecek vadeden oyuncuları Göztepe'de kullanmayı düşündüğü aktarıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER