Yasak Elma yeni sezon oyuncuları kimler? Yasak Elma 6. Sezon oyuncu kadrosu…

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerini paylaştığı FOX TV'nin reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan dizisi Yasak Elma’da bu sezon yeni isimler boy gösterecek. Peki Yasak Elma yeni sezon oyuncuları kimler oldu?

F5HABER F5HABER
Yasak Elma yeni sezon oyuncuları kimler? Yasak Elma 6. Sezon oyuncu kadrosu…

Yasak Elma 6. Sezonunu bu akşam açıyor. İkon haline gelmiş karakterleri ve entrika dolu öyküsü ile her sezon izleyicisini şaşırtmayı başaran Yasak Elma yeni sezonda yeni isimlerle ekranda olacak. Ayrıca yaz aylarında Ender karakterinin ayrılacağı yönünde haberler ile sevenlerini korkutan diziden iyi haber gelmiş ve yeni sezon tanıtımında Şevval Sam görünmüştü. Bu akşam yayınlanan bölümde kimlerin dizinden ayrıldığı da net olarak belli olacak. İşte Yasak Elma’nın yeni sezon oyuncuları…

Yasak Elma yeni sezon oyuncuları kimler? Yasak Elma 6. Sezon oyuncu kadrosu… - Resim : 1

YASAK ELMA YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Diziye bu sezon Bekir Aksoy ve Ece Özdikici gibi ünlü isimler dahil oldu.

Yasak Elma yeni sezon oyuncuları kimler? Yasak Elma 6. Sezon oyuncu kadrosu… - Resim : 2

BEKİR AKSOY KİMDİR?

Bekir Aksoy, 18 Mart 1969 Ankara doğumlu oyuncudur. Aksoy, 1992 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu.

20'li yaşlarında iken konservatuvarın ilk yılında Devlet Tiyatrosu'nda Cüneyt Gökçer ile beraber "Damdaki Kemancı" oyununda küçük bir rol aldı.

Sonra Haluk Kurtoğlu ile "Tohum ve Toprak"ta yine küçük bir rolü oldu. Kenan Işık'ın yönetiminde yine ufak bir rolde oynadıktan sonra Devlet Tiyatrosu'nda sahne tozunu yutmuş oldu.

İki sene Dormen Tiyatrosu, iki sezon Gülriz Sururi ve arkasından altı sene Kent Oyuncuları'nda oynadı. Kenterler'de Müşfik Kenter'le beraber oynadığı "Helen Helen" adlı iki kişilik oyun, "Yolun Yarısı", "Uşak Ne Gördü?", "Sokak Kızı İrma", "Ver Elini Broadway" ve "Çok Uzak Fazla Yakın" gibi oyunlar bazılarıdır.

Yasak Elma yeni sezon oyuncuları kimler? Yasak Elma 6. Sezon oyuncu kadrosu… - Resim : 3

ECE ÖZDİKİCİ KİMDİR?

Ece Özdikici, 2 Temmuz 1982 tarihinde İzmir'de doğdu. 8 yaşında İzmir Devlet Tiyatrosunun açtığı sınavla oyunlarda oynamak üzere çocuk oyuncu olarak seçildi. İzmir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü bitirdi. Profesyonel oyunculuk hayatına Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda adım atan Ece Özdikici, Yüksek Lisansını Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans Programı’nda tamamlamıştır.

Üniversitede okurken Zeliha Berksoy‘un asistanlığını yaptı. Küçük yaştan beri resim ve tiyatroya merak salan Özdikici, özellikle "Bir Aşk Hikayesi" dizisindeki rolüyle ilgi odağı oldu. Spor olarak yüzmeyi tercih etmektedir. Son olarak Poyraz Karayel dizisinde "Songül" karakterini canlandırmaktadır. Piyano çalmayı ve İngilizce biliyor.

Ece Özdikici, daha önce Kadın, Mor Ufuklar, Poyraz Karayel, Dila Hanım, Sır Gibi, Küçük Hanımefendi gibi başarılı projelerde de yer almıştır.2017 yılında Kadın dizisinde Doktor Jale Demir karakterini, 2019’da Benim Adım Melek dizisinde Funda karakterini canlandırdı.

SONRAKİ HABER