Yalı Çapkını başrol oyuncuları kimdir? Yalı Çapkını Seyran, Ferit, Suna, Pelin kimdir?

Yalı Çapkını oyuncu kadrosuyla son günlerin en çok araştırılan dizileri arasına girmeyi başardı. Bugün 2. Bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan dizide Seyran, Ferit, Suna ve Pelin karakterlerinin kim olduğu merak ediliyor. Sizler için derledik. İşte Yalı Çapkını dizisi oyuncuları karakter analizleri ve hayatları…

F5HABER F5HABER
Yalı Çapkını başrol oyuncuları kimdir? Yalı Çapkını Seyran, Ferit, Suna, Pelin kimdir?

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde yıldızı yeni parlayan Beril Pozam ve Buçe Buse Kahraman gibi yeni yetenekler de yer alıyor. Peki Yalı Çapkını dizisinde kim hangi rolde? İşte karakter analizleri ile beraber oyuncuların hayat hikayeleri… Afra Saraçoğlu kimdir, Mert Ramazan Demir kimdir?

Yalı Çapkını başrol oyuncuları kimdir? Yalı Çapkını Seyran, Ferit, Suna, Pelin kimdir? - Resim : 1

YALI ÇAPKINI SEYRAN/AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

Seyran: Kazım ve Esme’nin küçük kızı. Ablası gibi Antep’in parmakla gösterilen genç kızlarındandır. En az ablası kadar güzel ve eğitimlidir. Okuyup kendi ayakları üzerinde durmanın hayalini kurar.Merhametli, sevgi dolu ama yeri geldiğinde de hırçınlaşabilen bir kızdır. İnatçılığı ve azmiyle kendi hayatının kontrolünü eline almak için mücadele etmekten asla vazgeçmez.

Afra Saraçoğlu kimdir: Afra Saraçoğlu, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Selânik ve Girit kökenli bir aileden gelmektedir. 1997 yılında Edremit’te doğmuştur. İlköğretim ve ortaöğretimini Antalya’da tamamlayıp Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü kazandı. Bu bölümü okurken 2016 yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Yeşilçam, Öğretmen gibi yapımlarda canlandırdığı karakterle çok sevilmiştir. Afra Saraçoğlu şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandırmaktadır.

Yalı Çapkını başrol oyuncuları kimdir? Yalı Çapkını Seyran, Ferit, Suna, Pelin kimdir? - Resim : 2

YALI ÇAPKINI FERİT/ MERT RAMAZAN DEMİR KİMDİR?

Ferit: Halis Ağa’nın torunu, Orhan ve Gülgün’ün küçük oğlu. Ferit şeker hastasıdır. Hem hastalığı hem evin küçük oğlu olması sebebiyle daha çocukluktan itibaren fazlaca şımartılmış ve çoğu isteğine evetdenilmiştir. Üniversiteyi yurt dışında okuması sebebiyle de ailenin kurallarını çok fazla içselleştirememiştir. Bu kurallarla çatışma halindedir. Yakışıklı, uçarı, deli dolu, eğlenceli ve çapkındır fakat henüz hiç aşık olmamıştır.

Mert Ramazan Demir kimdir: Mert Ramazan Demir, 1998 İstanbul doğumludur. Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim aldı. Beyazperdede rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole’ün yaptığı “I Am You”da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı. 2020’de yayınlanan, yönetmenliğini Can Evrenol’un yaptığı “Çıplak” isimli mini dizinin başrolünde yer aldı. Mert Ramazan Demir, “Öğretmen” dizisinde rol aldı. Genç oyuncu şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterini canlandırıyor.

Yalı Çapkını başrol oyuncuları kimdir? Yalı Çapkını Seyran, Ferit, Suna, Pelin kimdir? - Resim : 3

YALI ÇAPKINI HALİS AĞA /ÇETİN TEKİNDOR KİMDİR?

Halis Ağa: Korhan ailesinin reisi. Ferit’in dedesi. Ülkenin en iyi sadekar ustalarından biriyken, yaşlılığın getirdiği hastalıklar sebebiyle geriye çekilmiş ve işleri oğlu Orhan’a devretmiştir. Yine de hala tüm önemli kararları Halis Ağa vermektedir. Otoriter, kuralcı, sert mizaçlı bir adamdır. Bir taraftan odasında mücevher işlemeye çalışarak kendi bedenine meydan okurken, tuttuğu günlüklerle de yaşadığı iç hesaplaşmaları ortaya serer.

Çetin Tekindor kimdir: Çetin Tekindor 16 Temmuz 1945 ylında Sivas’ta dünya gelmiştir. Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır. 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. Tiyatro sahnelerine Hep Vatan İçin oyunu ile giriş yaptı. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda "Sahne ve Diksiyon" dersleri veren Tekindor, daha sonra aynı görevini 1998 yılına dek Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde sürdürdü. Sayısız yapımda rol aldı. Babam ve Oğlum’da milyonları oyunculuğu ile etkilemeyi bir kez daha başardı. Usta isim şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa rolündedir.

Yalı Çapkını başrol oyuncuları kimdir? Yalı Çapkını Seyran, Ferit, Suna, Pelin kimdir? - Resim : 4

YALI ÇAPKINI SUNA/ BERİL POZAM KİMDİR?

Suna: Kazım ve Esme’nin büyük kızı. Antep’in parmakla gösterilen genç kızlarındandır. Hem çevreye göre daha eğitimli, hem de güzeldir. Hayali, mutlu bir yuva kurup yaşadığı konaktan kurtulabilmektir. Kardeşini ve annesini çok sever. İkisi için de her şeyi göze alabilecek yapıdadır.

Beril Pozam kimdir: Beril Pozam, 1 Ocak 1995 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Yüksek öğretim eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümü’nde tamamlamıştır. Mezuniyetinin sonrasında kameralar karşısına 2017 yılında ‘AVM Sakini’ adlı internet dizisi ile geçmiştir. Buradaki performansıyla dikkatleri çeken güzel oyuncu, 2019 yılında ‘Afili Aşk’ adlı dizi ile önemli bir çıkış yakalamıştır. Dizide ise Nazmiye Özkayalı karakterine hayat vermiştir. Genç oyuncu şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Suna rolüne hayat vermektedir.

Yalı Çapkını başrol oyuncuları kimdir? Yalı Çapkını Seyran, Ferit, Suna, Pelin kimdir? - Resim : 5

YALI ÇAPKINI PELİN/ BUSE KAHRAMAN KİMDİR?

Pelin: Pelin karakteri Ferit’in sevgilisidir. Güzel sanatlar seramik bölümünde okumakta ailesinden ayrı yaşamaktadır. Ferit’in ara ara başka kızlarla da olduğunu bilir ama önemsemez. Çünkü sorun çıkarırsa Ferit’in onu terk edeceğini düşünür. Ferit’e duyduğu aşkla gururu arasında çatışma halindedir.

Buçe Buse Kahraman kimdir: 2 Nisan 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yüksek öğretim eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. Kameralar karşısına ilk kez ‘Kötü Çocuk’ adlı sinema filmi ile geçmiş, sonrasında Çarpışma adlı dizi ile izleyici karşısına çıkmıştır.

SONRAKİ HABER