Yalı Çapkını 10. son bölüm izle! Yalı Çapkını 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yalı Çapkını 10. son bölümü Star TV’de ekrana geldi. Dizinin 10. bölümünde, Halis Ağa'dan Suna'nın kaderini değiştirecek bir hamle gelir. Seyran'ın Yusuf ile olan geçmişi Ferit ile onu yeniden karşı karşıya getirir. Yusuf'u odalarına çağırarak ona beklenmedik bir soru sorar. Peki Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 10. bölümü haberimizden kesintisiz şekilde izleyebilirsiniz.

F5HABER F5HABER
Yalı Çapkını 10. son bölüm izle! Yalı Çapkını 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV’de bu akşam Yalı Çapkını var. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yalı Çapkını’nda bu akşam (25 Kasım Cuma) Halis Ağa torun isteğini yeniler. Seyran ve Ferit yarım kalan maçlarına devam ederler. Peki Yalı Çapkın’ı 10. bölümde neler yaşanacak? İşte Yalı Çapkını full izleme linki….

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM İZLE

Yalı Çapkını 10. son bölüm izle! Yalı Çapkını 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 1

YALI ÇAPKINI 10. BÖLÜM ÖZETİ

Suna, Kazım'la olanlardan kendini sorumlu hisseder ve bir not bırakıp yalıdan eve döner. Sabah Suna'nın yalıdan gizlice çıktığını haber alan Halis Ağa'ya Ferit her şeyi açıklıkla anlatır. Bunun üzerine Halis Ağa, kafasında yeni bir planla Kazım'ı ziyaret eder. Ferit'in, Halis Ağa'nın torun isteğini tekrar gündeme getirmesi üzerine Seyran ve Ferit yarım kalan maçlarına devam ederler. Seyran'ın Yusuf'la olan geçmişi, Ferit'i huzursuz etmeye devam etmektedir. Yusuf'u odalarına çağırarak ona beklenmedik bir soru sorar.

SONRAKİ HABER