Özcan Deniz'den Yüz Yıllık Mucize çıkışı! "Takla attırılmış halini izledik"

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Özcan Deniz'in çalıntı senaryo iddiası olay oldu.  Pek çok yapımda senaristlik de yapan Özcan Deniz, 10 yıldır üzerinde çalıştığı senaryonun çalındığını iddia etti. Ünlü ismin iddiası Star TV ekranlarında geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlayan Yüz Yıllık Mucize dizisini getirdi.

F5HABER F5HABER
Özcan Deniz'den Yüz Yıllık Mucize çıkışı! "Takla attırılmış halini izledik"

Hem yer aldığı projeleri hem de özel yaşamıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Özcan Deniz, bu defa çalıntı senaryo iddiasıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu ve 10 yıldır üzerinde çalıştığı senaryonun çalındığını iddia etti.

Kaleme aldığı senaryodan bazı replikler paylaştığı görülen Deniz'in paylaşımı ve replikler akla henüz yeni yayın hayatına başlayan Yüz Yıllık Mucize dizisini getirdi.

Özcan Denizden olay Yüz Yıllık Mucize çıkışı

Ünlü isim Instagram hesabında 'Bin Yıllık Aşk' adlı senaryosundan bahsetti ve "10 yıldır üstünde çalıştığım bu epik aşk hikayemin ilk paylaşımını 2 sene evvel buradan yapmıştım. Ve hayata geçmesi için son adımlarımızı atıyorduk ki... Bir tv kanalında kırpılıp takla attırılmış halini izledik... Neyse hayırlı olsun.'' ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER