Medya mahallesindeki kavgada son perde

Medya dünyasında önemli dosyalara ve içeriklere imza atan meşhur siteler Medyaradar ve Medyatava arasındaki sular durulmuyor. Medyatava'nın "Cin şişeden çıktı" başlığıyla başlattığı bu kavga kolay bitecek gibi görünmüyor...

F5HABER F5HABER
Medya mahallesindeki kavgada son perde

Medyatava kendi internet sitesinde daha önce "Cin şişeden çıktı" başlığında bir haber yayınlamış ve o haberde Medyaradar'a 'dolandırıcı' suçlamasında bulunmuştu. Aynı haberde İzzet Çapa hakkında da birçok ağır iddia vardı. Çapa ise bu iddialara kendi muzip üslubuyla sosyal medya hesabından bir cevap vermişti.

İşte o iddialara ve suçlamalara Medyaradar'ın sahibi Denizhan Erkoç'tan da belgelerle yanıt geldi.

Site yönetimi, Medyatava'nın "çamur at izi kalsın" mantığıyla asılsız suçlamalarda bulunduğunu yazarak belgelerle olayı başka bir boyuta taşıdı. İşte o cevap;

Rekabeti bel altına indiren MEDYATAVA ÇETESİ, 11 yıldır şerefimizle yayınını gerçekleştirdiğimiz MEDYARADAR'a iftira üstüne iftira atıyor bugünlerde. Sucuk dolandırıcısı olduk, küfürbaz olduk, belediyeleri haraca bağlayan olduk, bedava devlet olanaklarından faydalanan olduk. Olduk da olduk… Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz olunca insan yalan ve iftirada da böyle sınır tanımıyor.

Peşinen söyleyelim, bu iftiraların hepsinin hesabını mahkemede tek tek verecekler. Davaları kazandıktan sonra da kazanacağım tazminatları hayır hasenat işlerinde kullanacağımı ilan ediyorum.

Gelelim medyanın başına bela olmuş TAVA ÇETESİNİN yalanlarına;

"Sucuk dolandırıcı" imişim. Günlerdir FETÖ artığı yöntemlerle iftira atıyorlar. Nedir bu sucuk meselesi anlatalım... Ben yıllar önce bir sucuk firmasının ajansı tarafından dolandırıldım. Hem de yaklaşık 50 bin lira tutarında. Sadece dolandırılan ben de değilim. Dolandırılanlar arasında Aydın Doğan, Turgay Ciner ve birçok medya kuruluşu var.


Şahsımı "sucuk dolandırıcı" gösteriyorlar ya; adice bir yalan... Davayı açan benim, sucuk firmasının ajansı tarafından dolandırılan benim, işte bu da dava dosya numarası ve belgesi:

Gelelim diğer iftiralarına;

Bedava LED ekranda yayın yapmışım. Be salaklar orası benim yıllardır sözleşme karşılığı alıp işlettiğim bir yer. İster Medyaradar'ı yayınlarım ister kendi resmimi koyarım. Orası beni ilgilendirir. Bu ülkede meşru yollardan alnımızın teriyle ticaret yapmak ne zaman suç oldu?

"Garanti Koza" diye bir yalanları daha var. Ne ben çözdüm ne de Kozacılar çözdü o iftirayı. "Bizim adımızı neden burada yazıyorlar" diye de garipsediler. Ucuz blöfleri bırakın, söyleyin biz de firma da öğrensin.


....

İşte Medyadar'ın açıklamasının tam metni ve belgesi...

Bakalım iki internet sitesi arasında bundan sonra neler yaşanacak?


SONRAKİ HABER