Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Günay Teyze, 1 milyonluk soruyu açtırdı
Günay Karataş, sosyal medyada çiftçilik, bahçe bakımı, hayvancılık ve yerel mutfak tarifleriyle tanınıyor
Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun
F5Haber'e Google News'te abone olun
Abone OlMuğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesinde yaşayan Günay Karataş yıllardır hayalini kurduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı. Sosyal medyada Günay Teyze olarak tanınan Karataş, 1 milyonluk soruyu açtırdı.
"TDK'ya göre hangisinin içinde geçtiği bir deyim yoktur?" sorusunu açtıran Günay Teyze, soruyu cevaplamadı. Şıklar arasında "İngiliz, Alman, Fransız ve Hint" cevapları yer aldı. 500 bin lira ödülü alan Günay Karataş, çekilmeseydi "D" şıkkını seçeceğini belirtti. Doğu cevap "B" şıkkı oldu. 74 yaşındaki Günay Teyze, yarışmadan 500 bin lirayla ayrıldı.
Sosyal medyada da tanınan Muğlalı Günay Teyze, çiftçilik, bahçe bakımı, hayvancılık ve yerel mutfak tarifleriyle tanınıyor. 100 binin üzerinde takipçisi olan Günay Teyze'nin programdan sonra takipçi sayısı kısa sürede 180 bin kişiye ulaştı.