Hıncal Uluç Bakan Koca'yı bombaladı: İstatistikleri okuyarak bakanlık yaptığınızı mı sanıyorsunuz!

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı bugünkü yazısında adeta bombaladı. Bakan Koca'ya "Sizi artık izleyen yok.." diye seslenen Uluç "Her gün canlı yayınla ekranları işgal edip Covid istatistikleri okuyarak Sağlık Bakanlığı yaptığınızı sanıyorsanız, aldanıyorsunuz, Sayın Fahrettin Koca!." dedi. Türkiye'nin tek gündeminin koronavirüs olmadığını belirten Uluç, Seren Serengil üzerinden mide küçültme ameliyatlarıyla ilgili "sessiz" kalan Bakan Koca'yı eleştirdi.

F5HABER F5HABER
Hıncal Uluç Bakan Koca'yı bombaladı: İstatistikleri okuyarak bakanlık yaptığınızı mı sanıyorsunuz!

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde Seren Serengil'in geçen hafta basına yansıyan açıklamalarını köşesine taşıdı. Türkiye'nin tek gündeminin Hıncal Uluç olmadığını belirten Hıncal Uluç, riskli mide küçültme ameliyatlarına dikkat çekti.  

"SİZİ İZLEYEN YOK BAKAN KOCA"

Hıncal Uluç, Sağlık Bakan Koca'ya "Her gün canlı yayınla ekranları işgal edip Covid istatistikleri okuyarak Sağlık Bakanlığı yaptığınızı sanıyorsanız, aldanıyorsunuz, Sayın Fahrettin Koca!." diye seslenerek "Sizi artık izleyen nerdeyse yok.." yorumunda bulundu. 

"ELİNİZDE İSTATİSTİK VAR MI SAYIN BAKAN"

"Bu ülkede Covid dışında da önemli şeyler oluyor.. " diyen Uluç, Bakan Koca'ya "Var mı elinizde istatistik Bay Bakan?. 2020 yılında kaç mide küçültme ameliyatı yapılmış?." diye sordu.

"SAKIN BENİ ARAMAYIN"

Uluç sert eleştirilerinin ardından "Sakın gene beni aramayın. Açmam ve dinlemem.. Çünkü adınızı yazanı, hemen arıyorsunuz, o da ertesi gün sizin reklamınızı yapan bir yazı kaleme alıyor. Ben o yolları çoktan geçtim, Koca Bakan.." dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Lütfen sorduklarıma kısa, yazılı bir cevabı maillesin, ekibiniz, ama altında sizin adınız olsun. Ötesine itibar etmem.

Çünkü zorda kalınınca o imzası olan zavallının yandığına çok şahit oldum, 65 yıllık meslek hayatımda.. Yanlış anlamış da, yanlış yazmış da..


2020 yılı mide küçültme istatistikleri, bir.. İstanbul İl Sağlık Müdürü'nüzün ya da bakanlığınızın Seren'in söyledikleri üzerine soruşturma açıp açmadığı, açtıysa sonuç, iki..


Hepsi bu kadar!.

"HADİ SEREN ÜNLÜ! PEKİ YA ÜNLÜ OLMAYIP ÖLÜP HABER OLAMAYANLAR"

Hıncal Uluç, Seren Serengil'in bir çok insana nazaran daha iyi şartlarda ameliyat olduğuna dikkat çekerek "Hadi Seren, paralı ve ünlü, ölüm korkuları içinde de olsa, serumla da yaşasa, gene hayatta.. Ya bu ameliyatı borç harç yaptıran, ünsüz oldukları için ölseler bile haber olmayanlar?." diyerek düşüncesini dile getirdi. 

SEREN SERENGİL NE DEMİŞTİ?

Geçirdiği bağırsak ameliyatından sonra 6-7 ay içinde 70 kilodan 46 kiloya düşen şarkıcı Seren Serengil, son durumunu şu sözlerle özetlemişti

'Kilo vermemi durduramıyoruz. Çünkü süregelen bir ishal var yani devamlı, sabahtan akşama kadar tuvalete çıkıyorsunuz bu ameliyattan sonra. Ben bunun bu kadar çok olabileceğini düşünmezdim. Gece belki 5-6 kere uyanıyorum, gün boyunca en az 7-8 kere tuvalete taşınıyorum. Ben günde 8 öğün falan ve her öğünümde de bayağı ana yemek kadar yemek yiyorum. Fakat midede durmuyor ve emilim yapmıyor. Direkt ince bağırsağa gittiği için besinler yediğiniz çıkıyor ve gidiyor. Maalesef ben bunu yaşıyorum."

SONRAKİ HABER