Fatih Altaylı Abdulkadir Selvi'yi ti'ye aldı

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin "Selahattin Demirtaş’ta eksik olan bir şey var, o da yeterince cesur olmaması" sözlerine ilişkin "Köşe yazarlarımız bazen çok komik fıkralar yazabiliyorlar. Aslında fıkranın komikliği biraz da kimin yazdığına bağlı oluyor. Kısacık ama çok güldürücü." yorumunda bulundu.

F5HABER F5HABER
Fatih Altaylı Abdulkadir Selvi'yi ti'ye aldı

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Demirtaş’ın üçüncü ittifak önerisinin siyasette "karşılık bulduğunu" ancak bu durumdan HDP yönetiminin ve Kandil’in memnun olmadığını kaydederek "Selahattin Demirtaş’ta eksik olan bir şey var, o da yeterince cesur olmaması" görüşünü savundu.

Selvi'nin o sözlerini bugünkü köşesinde değerlendiren Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, "Köşe yazarlarımız bazen çok komik fıkralar yazabiliyorlar.  Aslında fıkranın komikliği biraz da kimin yazdığına bağlı oluyor.  Bugünün fıkrası batık amiral gemisi personeli Abdulkadir Selvi'den.  Kısacık ama çok güldürücü.  Selvi'nin fıkrası şöyle?  'Selahattin Demirtaş'ta eksik olan bir şey var, o da yeterince cesur olmaması." yorumunda bulundu. 
 

SONRAKİ HABER