Abdurrahman Dilipak bombaladı: Kargaları besleyip bugünlere gelmesine izin vermeyecektiniz

Abdurrahman Dilipak bayramdan sonra siyasette hareketli günler yaşanacağını iddia etti. "Bayram sonrası, önce yavaş yavaş, daha sonra topyekûn bir saldırıya hazırlanıyorlar!"diyen Dilipak "Artık hedefte AK Parti yok, doğrudan Erdoğan var aslında." ifadelerini kullandı. Bölgede yaşanan gelişmelere de dikkat çeken Dilipak "Panama belgeleri gibi" yeni belgelerin servis edilebileceğini ve Erdoğan’ın danışmanları dahil, bazı bürokratlar ve bakanlıklar için de bir takım servisler sürpriz olmaz dedi.

F5HABER F5HABER
Abdurrahman Dilipak bombaladı: Kargaları besleyip bugünlere gelmesine izin vermeyecektiniz

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bayram sonrası siyasette önemli gelişmeler olabileceğini söyledi. “AK Parti’ye kim, neden ve nereden saldıracak?” göreceğiz diyen Dilipak, “AK Parti’ye karşı olan birilerinin elindeki en önemli silah, “İslamcılar” arasında tartışma çıkarmak ve bu kesimle AK Parti arasında çıkarılacak bir tartışmada AK Parti’yi arka planda kıskaca almak! AK Parti içindeki AKP’liler de bu anlamda birilerinin beklediği fırsatı fazlası ile veriyor” ifadesini kullandı.

"KARGALARI BESLEYİP BUGÜNLERE GELMESİNE İZİN VERMEYECEKTİNİZ"

Dilipak,  "Kim, neden, nereden ve ne zaman" başlıklı yazısında artık hedefte AK Parti’nin değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın olduğunu vurguladı. Dilipak, AK Parti’nin kimlerle yola devam edeceğine karar vermesi gerektiğini dile getirerek "Şunu da görelim artık: Dün süt dişleri ile elinizi geveleyenlerin bugün köpek dişleri çıktı, ısırırlar. Mama yemiyorlar artık, daha fazlasını istiyorlar. Vermezseniz saldırırlar. Bu kargaları besleyip bugünlere gelmesine izin vermeyecektiniz. Şimdi, eğer bu son fırsatı da iyi kullanamazsanız olacakları önleyemezseniz, gelecek günler, geçen günleri aratır." dedi. 

"BİRİLERİ AK PARTİ'YE KARŞI DİŞİNİ BİLEYLİYOR"

Eleştirilerine devam eden Dilipak “Birileri AK Parti’ye karşı dişini bileyliyor. İnsaf artık, partisi, belediyesi, teşkilatı, grubu, kabinesi, herkesin dikkatli, daha dikkatli ve daha dürüst olması, cesur olması ve akıllı olmasını gerektiriyor” diye yazdı. 

Bölgede yaşanan gelişmelere ve uluslarası güç odaklarına da değinen Dilipak "STK ve belli aktörler üzerinden, hassas konular tartışmaya açılarak provoke edilmeye çalışılacak. AB ve NATO üyeliğimiz tartışmaya açılacak. Şangay ile Çin, Rusya ve Hindistan’la ilişkilerimiz bozulmaya çalışılacak. Komşu ülkelerle aramızda sorun çıkarmaya çalışacaklar. Ekonomik açıdan, döviz, borsa manipülasyonlarından tutun da kara para konusuna varana kadar her konuda sorun çıkarmaya çalışacaklar." ifadelerini kullandı. 

"PANAMA BELGELERİ GİBİ BELGELER SERVİS EDEBİLİRLER"

"Bu arada Panama belgeleri gibi, ya da yeni adlar altında internet üzerinden yeni belgeler servis edilebilir." diyen Dilipak "Erdoğan’ın danışmanları ile diğer bakanlıklardan üst düzey bürokratlar ve danışmanlarla ilgili birtakım servisler de sürpriz olmaz. Allah fırsat vermesin, yapmayacakları şey yok.. CIA, MOSSAD, İngiliz İstihbaratı şusu busu hepsi hizmetlerinde.. Bir yandan da FETÖ’cüler, diğer benzer oluşumlar, PKK, DHKP-C gibi örgütlere de moral vermeye çalışacaklar.. Bu yapılar büyük ölçüde deşifre oldular ve sürekli geriliyorlar. Verilen sözler tutulmadığı gibi, ne için yola çıkmışlardı, gelinen noktada durum ne? Anti kapitalist, anti emperyalist bir mücadeleye destek verdiklerini sanıyorlardı, ABD’nin emperyalist planlarının paralı askeri durumuna düştüler." ifadelerini kullandı. 

SONRAKİ HABER