Masumlar Apartmanı'nda Yeşilçam sürprizi; Ünlü oyuncu diziye dahil oluyor...

Yapılan araştırmaya göre Türkiye'de en çok beğenilen dizi Masumlar Apartmanı olmuştu. Son gelen bilgiler ile bu başarı katlanarak yükseleceğe benziyor. TRT 1 ekranlarının Salı akşamlarına damga vuran dizisi Masumlar Apartmanı kadrosuna, bir oyuncu daha dahil oluyor. Yeşilçam'da birçok sinema filminde rol alan ünlü oyuncu Masumlar Apartmanı ile ekranlara geri dönecek. Usta oyuncu dizide Safiye'nin anneannesini oynayacak. İşte Masumlar Apartmanı kadrosuna dahil olan o isim...

Masumlar Apartmanı'nda Yeşilçam sürprizi; Ünlü oyuncu diziye dahil oluyor... - Sayfa 1

TRT 1’in Salı akşamları yayınlanan ve zirveyi elden bırakmayan dizisi Masumlar Apartmanı tüm rakiplerini geride bırakmaya devam ediyor.

136
Masumlar Apartmanı'nda Yeşilçam sürprizi; Ünlü oyuncu diziye dahil oluyor... - Sayfa 2

Masumlar Apartmanı Marketing Türkiye dergisinin yaptığı '2020’nin En’leri' araştırmasına göre yılın en çok beğenilen dizisi oldu.

236
Masumlar Apartmanı'nda Yeşilçam sürprizi; Ünlü oyuncu diziye dahil oluyor... - Sayfa 3

Masumlar Apartmanı'nda Yeşilçam sürprizi!

Ekrandaki rakiplerini geride bırakan Masumlar Apartmanı'nın 18. bölüm fragmanı büyük bir merakla beklenirken dizinin kadrosuna yeni katılan isim ise gündeme bomba gibi düştü.

336
Masumlar Apartmanı'nda Yeşilçam sürprizi; Ünlü oyuncu diziye dahil oluyor... - Sayfa 4

DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR

Diziye son katılacak isim Safiye'nin anneannesi olan Meryem karakteri olacak. Safiye ve annesi Hasibe'nin hayatındaki travmaların nedeni de ortaya çıkmış olacak.

436