Masumlar Apartmanı dizisi bitiyor mu sezon finali mi yapıyor?

TRT 1 ekranlarını kasıp kavuran Masumlar Apartmanı dizisi bitiyor mu sezon finali yapıyor mu? gibi soruların yanıtı dizinin yakın takipçileri tarafından araştırılıyor. Yeni bölümleri heyecanla beklenen Masumlar Apartmanı'na veda zamanı geldi çattı. İddiaya göre dizinin son bir kaç bölümü kaldı. Diziye dair gelişmeler ve yeni bölümde neler yaşanacağı haberimizde. Son bölümde Masumlar Apartmanı'nda yeni bir kriz daha var. İşte ayrıntılar.

Masumlar Apartmanı dizisi bitiyor mu sezon finali mi yapıyor? - Sayfa 1

Masumlar Apartmanı dizisinin merakla beklenen 32.bölüm fragmanı geldi

TRT 1’in reyting rekortmeni, ilk günden bu yana zirveden düşmeyen dizisi Masumlar Apartmanı yine milyonları ekran başına toplayacak. 

130
Masumlar Apartmanı dizisi bitiyor mu sezon finali mi yapıyor? - Sayfa 2

Masumlar Apartmanı gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanmasının yanı sıra oyunculuklar da izleyenlerin büyük beğenisini kazanıyor.

230
Masumlar Apartmanı dizisi bitiyor mu sezon finali mi yapıyor? - Sayfa 3

Reyting rekorları kırıyor

Konsept olarak bu sezonun en farklı dizisi olan Masumlar Apartmanı, aynı zamanda en iyi reyting rakamlarına ulaşan dizi olarak da kayıtlara geçti…

330
Masumlar Apartmanı dizisi bitiyor mu sezon finali mi yapıyor? - Sayfa 4

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi, her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

430