Masumlar Apartmanı az bile yapıyor! Ünlü Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu gerçek aileyi anlattı

TRT 1 ekranlarında fırtınalar estiren Masumlar Apartmanı'nın uyarlandığı kitabın yazarı Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, hastaların hayatını ifşa ettiğine dair eleştirilere "Gerçek aile ‘Masumlar Apartmanı’nda olduğundan çok daha abartılı. O kadarını insanlar kaldıramaz diye ben kitapta da olabildiği kadar azalttım" dedi.

Masumlar Apartmanı az bile yapıyor! Ünlü Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu gerçek aileyi anlattı - Sayfa 1

Masumlar Apartmanı yeni bölümünü izlemek isteyenler her hafta ekran başındaki yerini alıyor. Han, Safiye ve Gülben karakterlerinin değişimleri büyük bir merakla izleniyor. Krizin eksik olmadığı her an bir olayın yaşandığı apartmanda heyecan asla bitmiyor. Gerçek bir hayat hikayesinden alınan dizide karakterlerin başından geçenler hayret uyandırıyor. 
 

123
Masumlar Apartmanı az bile yapıyor! Ünlü Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu gerçek aileyi anlattı - Sayfa 2

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi her hafta reyting rekorları kırıyor.

223
Masumlar Apartmanı az bile yapıyor! Ünlü Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu gerçek aileyi anlattı - Sayfa 3


TRT 1’in Salı günlerine damga vuran ve yayınlandığı ilk günden bu yana gündemden düşmeyen dizisi Masumlar Apartmanı'nın uyarlandığı "Madalyonun İçi" adlı kitabın yazarı Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, diziyle ilgili konuştu.

323
Masumlar Apartmanı az bile yapıyor! Ünlü Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu gerçek aileyi anlattı - Sayfa 4

Kitapları 'İstanbullu Gelin', 'Doğduğun Ev Kaderindir’, 'Masumlar Apartmanı', 'Kırmızı Oda' ve 'Camdaki Kız' isimleriyle dizileştirilen psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'in sorularını yanıtladı.

423