Masumlar Apartmanı 43. Bölümü izleyenler o sahnede şok oldu!

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı 43.bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Sevilerek izlenen dizinin son bölümünde Esat ve Gülben'in yüzleşmek zorunda kaldığı gerçekler diziye damgasını vurdu. Gülben'nin korkularından kurtulmak için attığı adım hayallerinin sonunu getirir mi bilinmez ama dizinin son dakikalarında Han'ın Esat'a yaptığı sürpriz deyim yerindeyse izleyiciye şok yaşattı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Masumlar Apartmanı 43. Bölümü izleyenler o sahnede şok oldu! - Sayfa 1

Masumlar Apartmanı 43.bölümüyle geceye damgasını vururken yaşanan gelişmeler ve yeni sahneler ekran başındakilere heyecan dolu anlar yaşattı.

124
Masumlar Apartmanı 43. Bölümü izleyenler o sahnede şok oldu! - Sayfa 2

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı her hafta Salı akşamları TRT 1 ekranlarında boy gösteriyor. 

224
Masumlar Apartmanı 43. Bölümü izleyenler o sahnede şok oldu! - Sayfa 3

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana reyting yarışında açık ara zirveye yerleşse de son sezonda işler pek de iyi gitmiyor.

324
Masumlar Apartmanı 43. Bölümü izleyenler o sahnede şok oldu! - Sayfa 4

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı'nda Farah Zeynep Abdullah’ın kadrodan ayrılmasından sonra Melisa Şenolsun hikayeye dahil oldu. Ancak Şenolsun'un izleyicide büyük etki yaratmadığı senaristlerin de ilgiyi Han'ın eski nişanlısı Ceylan Ongun isimli karaktere yönlendireceği iddia edilmişti.

424