MasterChef Türkiye'de torpilli denilen Dilara Başaran'ın vedası olay oldu!

MasterChef Türkiye 2021 finalistleri belli oldu Mehmet Şef'in akrabası olduğu ve 'torpil' gördüğü iddia edilen Dilara Başaran'ın elendikten sonraki gözyaşları ve sosyal medyadaki ilk paylaşımı dikkat çekti.

MasterChef Türkiye'de torpilli denilen Dilara Başaran'ın vedası olay oldu! - Sayfa 1

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye 2021 finalistleri son bölümdeki eleme ile belli oldu, yarışmada hırsı ve performansıyla dikkat çeken ve sosyal medyada son dönemde şef Mehmet Yalçınkaya'nın akrabası olduğu iddia edilen Dilara Başaran elenerek finalistler arasına giremedi. Sosyal medyada şeflerin kendisine 'torpil' yaptığı iddialarıyla tepki toplayan ve dönem dönem Twitter'da TT bile olan Dilara Başaran eleme haberini duyduğunda gözyaşlarını tutamadı. Dilara Başaran kişisel sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında dikkat çekti.

114
MasterChef Türkiye'de torpilli denilen Dilara Başaran'ın vedası olay oldu! - Sayfa 2

Ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini yaptığı MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlşanan son bölümünde son 5'e kalan Dilara, Hasan, Eren, Sergen ve Tahsin arasında kıyasıya rekabet Dilara Başaran'ın elenmesiyle son buldu.  Finale kalabilmek için günlerce mücadele eden beşlinin arasından Dilara elenen isim oldu.  

214
MasterChef Türkiye'de torpilli denilen Dilara Başaran'ın vedası olay oldu! - Sayfa 3

MasterChef'te ilk oyunda konuk şef olarak Osman Sezener katıldı. Ünlü şef, yarışmacılara kırlangıç balığı ile hazırlanmış üç farklı yemeği yapmalarını istedi. Süre sonunda Osman Sezener ile birlikte dört şefin on üzerinden değerlendirmesine göre ilk turda Tahsin 28, Dilara 19 puan aldı.

314
MasterChef Türkiye'de torpilli denilen Dilara Başaran'ın vedası olay oldu! - Sayfa 4

Sergen, Hasan ve Eren'in ardından şef önlüğünü giyerek finale kalmak isteyen Tahsin ve Dilara kıyasıya mücadele etti. İki aşamalı oyunda en yüksek puanı alan yarışmacı Tahsin finale kalırken Dilara da yarışmaya veda etti. 
 

414