Mardin'de 8 ayrı kaza; 11 yaralı
Mardin'de meydana gelen 1'i zincirleme 8 ayrı trafik kazasında 11 kişi, yaralandı.
İlk kaza, dün gece saatlerinde Mardin-Diyarbakır kara yolu Sultanköy mevkisinde meydana geldi. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 34 LS 9401 ve 34 FKE 244 plakalı otomobiller ile 47 KU 234 plakalı cip çarpıştı.
Kazada Semiha U. (64), Recep A. (27) ve Nurcan A. (23) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.
ZİNCİRLEME KAZADA 7 ARAÇ HASAR GÖRDÜ
Artuklu ilçesinde de kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 FYT 351 plakalı otomobil, şarampole yuvarlandı. Yaralanan sürücü, ambulansla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yine gece saatlerinde Artuklu ilçesi Vali Ozan Caddesi Artuklu Kaymakamlığı mevkisinde plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobil, hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. İlçede eski alışveriş merkezi karşısında meydana gelen kazada ise 6 otomobil ile hafif ticari araç birbirine girdi. Zincirlemede kazada araçlarda hasar oluştu.