Mahkum dizisinde deprem yaratan bir ayrılık daha; Bu detayı hiç kimse fark etmedi

İlk bölümden bu yana Perşembe akşamlarına damga vuran rekortmen dizi Mahkum 22. Bölüm ile yine nefesleri kesecek. Son bölümlerde heyecanın giderek zirveye ulaştığı Mahkum dizisine veda eden son isim herkesin moralini bozdu.

Mahkum dizisinde deprem yaratan bir ayrılık daha; Bu detayı hiç kimse fark etmedi - Sayfa 1

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Fox TV ekranlarının iddialı ve güçlü dizisi Mahkum her bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizide dengeleri değiştirecek gelişmeler yaşanıyor.

112
Mahkum dizisinde deprem yaratan bir ayrılık daha; Bu detayı hiç kimse fark etmedi - Sayfa 2

Senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu Fox TV'nin reyting rekortmeni Mahkum dizisinde son detaylar dizinin sıkı takipçileri tarafından merak konusu haline geldi.

212
Mahkum dizisinde deprem yaratan bir ayrılık daha; Bu detayı hiç kimse fark etmedi - Sayfa 3

Milyonları ekran başına kilitmeye devam eden Mahkum dizisi yakın rakiplerine de fark atarak reyting sıralamasındaki yarışı zirvede tamamlıyor.

312
Mahkum dizisinde deprem yaratan bir ayrılık daha; Bu detayı hiç kimse fark etmedi - Sayfa 4

Başrollerinde Onur Tuna, Melike İpek Yalova, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu ve Talat Bulut'un yer aldığı Mahkum dizisi, heyecan dolu her bölümüyle günlerce konuşulmaya devam ediyor.

412