Tarkan: Ben de bir işçi sınıfı çocuğuyum

Tarkan, 1 Mayıs İşçi Bayramı'na ilişkin sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. "Working class hero" tişörtüyle Instagram'dan fotoğraf yayınlayan Tarkan, paylaşımında "Ben de bir işçi sınıfı çocuğuyum" ifadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
Tarkan: Ben de bir işçi sınıfı çocuğuyum

Megastar Tarkan, dün akşam '1 Mayıs' mesajı paylaştı. Sanatçı, "Working class hero" yazılı tişörtüyle çekildiği fotoğrafı Instagram hesabından şu notla yayınladı:

"HEPİMİZ AYNI GEMİNİN YOLCULARIYIZ"
"Ben de bir işçi sınıfı çocuğuyum. Ha inanmam öyle sınıflara filan bu arada. Hepimiz aynı geminin yolcularıyız, kimse kimseden üstün değildir benim gözümde, kalbimde.

60'lı yılların sonlarında çalışmak için Almanya'ya giden işçi bir ailenin çocuğuyum. Zorlu koşullarda var olmaya çalışan kalabalık bir aile içinde büyüdüm ve küçük yaşlarda öğrendim çok çalışarak, emek vererek daha iyi bir geleceğin mümkün olduğunu.

"NEREDEN GELDİĞİMİ UNUTMADIM, UNUTMAM"
Bugün geldiğim noktaya çok çalışarak geldim. Bu noktaya nereden geldiğimi de hiç bir zaman unutmadım, unutmam. Kendime her zaman sahici oldum bu yüzden. Küçük şeylerden mutlu olmayı hep bildim. Her şeyden önce, iyi insan kalabilmeyi.

İçimden geldi, bu duygularımı paylaşmak istedim sizlerle bu özel günde."

Tarkan'ın bu gönderisi sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

 Tarkan: Ben de bir işçi sınıfı çocuğuyum - Resim : 1

 

SONRAKİ HABER