Mustafa Topaloğlu açtı ağzını yumdu gözünü: "Saygısız ve şuursuz"

Demet Akalın'ın Aleyna Tilki'yi hedef aldığı paylaşımında "Tek rakibin Mustafa Topaloğlu ‘Uzay starlığı’..." ifadelerine yer vermesi Mustafa Topaloğlu'nu alev topuna döndürdü. Akalın'a ateş püsküren Topaloğlu, "Bir insan bu kadar mı saygısız ve şuursuz olur ya, sen beni ağzına alacak kadar gerçek sanatçı mısın?" şeklinde tepki gösterdi.

F5HABER F5HABER
Mustafa Topaloğlu açtı ağzını yumdu gözünü: "Saygısız ve şuursuz"

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasında Demet Akalın'ın 'Kulüp' şarkısının çalması ve bu görüntüleri FİFA'nın paylaşmasının ardından başlayan polemik sürüyor.

Demet Akalın ile Aleyna Tilki'nin arasındaki kavga Mustafa Topaloğlu'nu çileden çıkarttı. 

Mustafa Topaloğlu, Aleyna Tilki'ye tek rakibin Mustafa Topaloğlu diyen Demet Akalın'ı yerden yere vurdu. 

Mustafa Topaloğlu açtı ağzını yumdu gözünü: "Saygısız ve şuursuz" - Resim : 1

Kutlamalarda şarkıları çalınan Demet Akalın ise "Adamlar beni dünya starı yapacak! Aleyna duymasın. Hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA'dayım. Neymiş? Önemli olan don değil şarkıymış. Tek rakibin Mustafa Topaloğlu ‘Uzay starlığı’... Sakin ol şampiyon! FIFA’ya söyleriz seni de paylaşır​" ifadelerini kullanarak Aleyna Tilki'yi hedef aldı. 

"BİR İNSAN BU KADAR MI SAYGISIZ OLUR!"

Sosyal medya paylaşımında adı geçen Mustafa Topaloğlu ise Akalın'ın sözleri üzerine adeta çılgına döndü. "Bir insan bu kadar mı saygısız ve şuursuz olur ya? Sen beni ağzına alacak kadar gerçek bir sanatçı mısın? Nerede yaşadığını bilmeyen aptal. Aklı sıra beni aşağılamaya çalışıyor, boş konuşuyor." dedi. 

"SEVİYENİN DÜŞECEĞİNİ TAHMİN ETMELİYDİM"

Aleyna Tilki de yaşananların ardından yayınladığı son mesajda, "Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa, yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine ,onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim" sözlerini dile getirdi.

SONRAKİ HABER