Murat Yıldırım 'Çin Seddi' sorusunu bilemeyen yarışmacı hakkında konuştu
Geçtiğimiz günlerde ‘Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında Çin Seddi'nin nerede olduğunu bilemeyerek sosyal medyada alay konusu olan yarışmacı hakkında konuşan sunucu Murat Yıldırım "Çok eleştirmemek lazım" dedi.
Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun
F5Haber'e Google News'te abone olun
Abone OlAtv ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?'in sunucusu Murat Yıldırım, önceki gün eşi İmane Elbani ile Nişantaşı'ndaydı. Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda 'Çin Seddi nerededir?' sorusunu iki jokerle yanıtlayarak alay konusu olan yarışmacı hakkında şöyle konuştu:
"ÇOK ELEŞTİRMEMEK LAZIM"
"İlk başta ben de şaşırdım ama bence yarışmacı, cevabından emin olmak için biraz öküz altında buzağı aradı. O yüzden yine de kimseyi çok eleştirmemek lazım. Sonuçta Türk gençleri zekası ve ahlaklı duruşuyla her zaman gururumuz oluyorlar.".