Merve Tektaş ile eşi Buse Varol'un arası açıldı

Geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş'ın ölümüyle zor günler geçiren Alişan, iki kız yeğeni ve yengesi Merve Tektaş'a sahip çıkarak "Artık 4 çocuğum var" demişti. Ünlü şarkıcının bu sözlerinin ardından rahatsızlık duyan eşi Buse Varol ile Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş'ın arası açıldı. Eltiler sosyal medyada birbirlerini takipten çıktılar.

F5HABER F5HABER
Merve Tektaş ile eşi Buse Varol'un arası açıldı

İki çocuk babası Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 41 yaşında hayata veda etmişti. Alişan, "Onlar artık benim çocuklarım" dediği Selçuk Tektaş'ın çocuklarına sahip çıktı. İddialara göre Buse Varol, "Yeğenlerin ve yengenle ilgilen ama bizi de ihmal etme" diye Alişan'a uyarıda bulundu.

Buse Varol eşi Alişan'a uyarıda bulununca bu sözlerden rahatsız olan Merve Tektaş, eltisini sosyal medyada engelledi.

Kırgınlığı devam eden ikiliden Tektaş, kızlarını yeğeni Eliz'in doğum günü partisine göndermedi. Selçuk Tektaş'ın doğum gününde ise Buse Varol ve Merve Tektaş sosyal medyada birbirini takipten çıkardı.

Alişan kardeşinin vefatının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: ''Abim bizi öksüz bıraktın gittin. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin. Ben şimdi sensiz ne yapacağım. Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi. Allah'ım seni bizden daha çok istedi yanına aldı. 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve'm bana emanet. Seni çok seviyorum abim. Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk'um. Seni çok seviyorum Allah'ım mekanını cennet eylesin İnşallah."

SONRAKİ HABER