Mert Demir'den dikkat çeken sözler: Marangozda çalıştım, şöhretin tadını çıkarıyorum

Yaptığı şarkılarla son dönemde Türk pop müziğine damgasını vuran Mert Demir, yakaladığı başarı ve şöhretin tadını çıkardığını söyledi.

F5HABER F5HABER
Mert Demir'den dikkat çeken sözler: Marangozda çalıştım, şöhretin tadını çıkarıyorum

İbrahim Selim’in sunduğu YouTube programına katılan ünlü şarkıcı ‘Hayat nasıl gidiyor’ sorusuna ‘Fantastik gidiyor. Ben öyle hissediyorum ve tadını çıkarıyorum’ diye yanıt verdi.

‘Ateşe Düştüm’ şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Mert Demir, İbrahim Selim’in YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ adlı programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, İbrahim Selim’in “Nasıl gidiyor” sorusuna “Fantastik gidiyor. Ben öyle hissediyorum ve tadını çıkarıyorum” yanıtını verdi. Mert Demir nasıl bir ailede büyüdüğünü de anlattı: “Kendi fanusunda yaşayan bir ailem var. Biraz geç oldu dış dünyaya açılmam. Korumacılığından mıdır bilmiyorum ama o fanusun içerisinden çıkmak biraz zaman aldı. Sonra ufak ufak aymaya başlıyorsun böyle bir kültür böyle bir müzik var.”

MARANGOZDA ÇALIŞTIM

Ünlü şarkıcı “Müzik dışında hayalin var mıydı” sorusuna şu yanıtı verdi: “Avukat olmak istiyordum vazgeçtim, mimar olmak istiyordum vazgeçtim. Sonra aşçı olmak istedim. Sonra bir gitar almamla her şey değişti. 19 yaşından beri müzikten başka bir şey yapmıyorum ama 19’a kadar her şeyi yaptım. Kitap sattım, marangozda çalıştım aklına ne gelebiliyorsa bütün sektörleri denedim. O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim.”

ÜST DÜZEY YAKIŞIKLI BİRİ DEĞİLİM

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla da magazin gündeminden düşmeyen Mert Demir “Etkilendiğin bir kızı tavlamak için yaptığın en saçma şey” sorusuna “Benim üç numaralı bakışım yok. Üst düzey yakışıklı birisi de değilim. Dolayısıyla doğrudan iletişime geçmem lazım, yoksa aradaki süreçte saçmalayabilme ihtimalim var” diye yanıt verdi.

İÇİMDEN GELENİ YAPIYORUM

Mert Demir kendisiyle özdeşleşen bıyığını nasıl kestiğini anlattı: “İnsan bıyığıyla mesela bu kadar özdeşleşip bir sene içerisinde kesemez. ‘Bununla tanınıyorum, biraz ekmeğini yiyeyim’ der. Ama insanlar anlayacak, bu çocuk kafasına göre takılan bir herif. Evde yatıyordum, sabah kalktım aynaya baktım ‘kesiyorum ya’ dedim. Kestim, çekime öyle gittim. Bu kadar hızlı içimden ne geliyorsa onu yapıyorum. Ben bıyık bıraktığımda çok fazla sert yorumlar da aldım. Bıyığa yeni alışıyordu insanlar ama ben sıkıldım ondan.”

SONRAKİ HABER