Ece Ronay, çocuğunun cinsiyetini öğrendikten sonra ilginç paylaşımda bulundu

Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa ederek gündeme gelen Ece Ronay, geçtiğimiz günlerde 2 aylık hamile olduğunu duyurarak nişanlısı Mehmet Bilir ile nikah masasına oturmuştu. Fenomen Ronay, bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yine olay oldu. Çocuğunun erkek olma ihtimalinin yüksek olduğunu ve bu durumdan hoşnut olmadığını belirterek, ''Mehmet'i boşayacağım'' cümlesiyle dikkat çekti.

F5HABER F5HABER
Ece Ronay, çocuğunun cinsiyetini öğrendikten sonra ilginç paylaşımda bulundu

Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa ederek, magazin gündemine düşen ünlü şarkıcı Ece Ronay, 2 aylık hamile olduğunu duyurduktan sonra nişanlısı Mehmet Bilir ile dünya evine girmişti. Ronay, bu defa sosyal medya hesabından yaptığı cinsiyet paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Ece Ronay, çocuğunun cinsiyetini öğrendikten sonra ilginç paylaşımda bulundu - Resim : 1''DELİKANLI KADININ, DELİKANLI KIZI OLURDU''
Ece Ronay, Instagram hesabından yaptığı açıklamada ''Doktor bugün yeğeniniz erkek gördü ama kesin değilmiş. Bir dahaki ay kesinleşirmiş. Hani delikanlı kadının, delikanlı kızı olurdu'' ifadelerini kullandı.

Ece Ronay, çocuğunun cinsiyetini öğrendikten sonra ilginç paylaşımda bulundu - Resim : 2Tiktok videolarıyla tanınan ve sonrasında şarkıcılık yapmaya karar veren Ece ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa ederek, ''Bu iğrençliğin peşini bırakmayacağım'' demişti.

Ece Ronay, çocuğunun cinsiyetini öğrendikten sonra ilginç paylaşımda bulundu - Resim : 3Mesajları asistanının gönderdiğini belirten Mehmet Ali Erbil ise ''Z kuşağının tuzağına düştüm'' diyerek, iddiaları yalanlamıştı. Ece Ronay ve Mehmet Ali Erbil arasındaki dava hala sürüyor.

SONRAKİ HABER