Aşk-ı Memnu hayranlarını sevindiren iddia: Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat bir arada

Ekranların kült dizisi Aşk-ı Memnu hayranlarını sevindiren bir iddia ortaya atıldı. Aşk-ı Memnu dizisinde Behlül ve Bihter karakterlerine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in 11 yıl sonra yeniden bir dizi için bir araya geleceği öne sürüldü. Sosyal medyada kısa sürede viral olan iddiaya göre, Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat, Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Kral Kaybederse” adlı kitabının dizi uyarlamasında birlikte rol alacak.

F5HABER F5HABER
Aşk-ı Memnu hayranlarını sevindiren iddia: Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat bir arada

Ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in bir dönem Aşk-ı Memnu dizisinde rol almalarının ardından aradan 11 yıl geçti. Aşk-ı Memnu hayranlarını sevenler için ise bir iddia ortaya atıldı. Gelen iddialara göre; pek çok kitabı dizi olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse adlı kitabı, diziye uyarlanacak ve dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat başrol oynayacak. Konu ile ilgili ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Aşk-ı Memnu hayranlarını sevindiren iddia: Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat bir arada - Resim : 1

İDDİALAR DOĞRU MU?

Bihter ve Behlül karakteriyle uzunca bir süre konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yeni sezonda yer alacağı proje ile gündeme geldi.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı "Kral Kaybederse" adlı kitabı dizi olurken Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yeni sezonda yıllar sonra ilk kez beraber oynayacağı iddia edildi.

Aşk-ı Memnu hayranlarını sevindiren iddia: Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat bir arada - Resim : 2

Ünlü isimlerin Kral Kaybederse dizisinde hangi karakterleri canlandıracağı ise henüz belli olmadı.

KRAL KAYBEDERSE KİTABININ KONUSU NEDİR?

Kral Kaybederse, ilişkide bağımlılık ve narsistik kişilik bozukluğunun çocukluk temellerini ortaya döken bir roman. Gerçek karakterler ve yaşanmış olaylardan yola çıkan Kral Kaybederse romanı; Kenan adında iyi görünümlü, narsist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne karakterini şekillendiren şartları anlatıyor. Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor.

Aşk-ı Memnu hayranlarını sevindiren iddia: Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat bir arada - Resim : 3

Etik dışı yaşamıyla okurda en başından itibaren nefret uyandıran Kenan karakterinin, aslında tüm davranışlarının altında yatan acı nedenler var. Ve tüm bunlar açığa çıktığında, peşin hükme varmanın ne denli yanlış olduğunu düşünmeden edemeyeceksiniz. Bir yandan başkahraman terapi görürken, siz de kendinize ve davranışlarınıza yönelik yeni farkındalıklar kazanacağınız bir seansa gireceksiniz.

SONRAKİ HABER