Magazin dünyasını karıştıran iddia; Ünlüler birbirine girdi

Bircan Bali magazin gündemini karıştırdı. Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz programından ayrılmasıyla başlayan kavga, Hafsanur Sancaktutan iddiaları sonrası resmen alevlendi. Hadise'nin de dahil olduğu polemikte deyim yerindeyse yer yerinden oynuyor.

Magazin dünyasını karıştıran iddia; Ünlüler birbirine girdi - Sayfa 1

Şu sıralar magazin gündeminde Seren Serengil - Bircan Bali kavgası konuşulurken, ortaya çıkan yeni detaylar magazin dünyasını salladı. Bircan Bali son olarak Hafsanur'a destek veren Hadise'ye, "Bir sus ya sen yoksun şu an gündemde ilerleyebilirsin. Şampiyona şeker" göndermesinde bulundu. 

118
Magazin dünyasını karıştıran iddia; Ünlüler birbirine girdi - Sayfa 2

Yakın arkadaş olan Bircan Bali ve Seren Serengil'in kavgası Bali'nin ortaya attığı "Hafsanur Sancaktutan intihar etti" iddiasıyla bir anda büyüdü. Sosyal medya hesaplarından peş peşe açıklamalar yapan ünlü isimlerin tartışmasına Hadise de dahil oldu. Magazin dünyasını karıştıran polemiğin tüm detaylarını haberimizde derledik.

218
Magazin dünyasını karıştıran iddia; Ünlüler birbirine girdi - Sayfa 3

Beyaz TV ekranlarında yer alan Söylemezsem Olmaz canlı yayınında diğer sunucular ile tartışması sonucu 3 kez fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Seren Serengil'in programdan ayrılma kararı gündeme bomba gibi düşmüştü. 

318
Magazin dünyasını karıştıran iddia; Ünlüler birbirine girdi - Sayfa 4

Ayrılık kararının Bircan Bali, Arto ve programın yapımcısı Bilal Özbilge tarafından uğradığı mobbing sonucu olduğunu açıklayan ünlü sunucu eski arkadaşı Bali ile resmen düşman oldu! 

418