Limonu sakın bu şekilde tüketmeyin! Herkes yanlış biliyormuş: İşte limonun yan etkileri...

C vitamini bakımından oldukça güçlü olan limon her evin vazgeçilmezi. Salatalarda ve hasta olduğumuzda çayların içine tükettiğimiz limon aşırı miktarda veya yanlış şekillerde tüketildiğinde resmen yarardan çok vücuda zarar veriyor. Peki limonu hangi şekilde yanlış tüketmiş oluruz? İşte bu sorunun yanıtı...

Limonu sakın bu şekilde tüketmeyin! Herkes yanlış biliyormuş: İşte limonun yan etkileri... - Sayfa 1

C vitamini bakımından oldukça güçlü olan limon her evin vazgeçilmezi. Salatalarda ve hasta olduğumuzda çayların içine tükettiğimiz limon aşırı miktarda veya yanlış şekillerde tüketildiğinde resmen yarardan çok vücuda zarar veriyor. Peki limonu hangi şekilde yanlış tüketmiş oluruz? İşte bu sorunun yanıtı:

113
Limonu sakın bu şekilde tüketmeyin! Herkes yanlış biliyormuş: İşte limonun yan etkileri... - Sayfa 2

Günlük hayatımızda sofralarımızda sıkça tükettiğimiz ve kozmetik ürünlerin de içeriğinde bulunan limon, turunçgiller ailesi içerisinde yer alıyor. Limonun hem kabuğundan hem de suyundan yararlanılabilir.

213
Limonu sakın bu şekilde tüketmeyin! Herkes yanlış biliyormuş: İşte limonun yan etkileri... - Sayfa 3

Limon kabuğu aroması ve renginden ötürü keklerde, tatlılarda tercih edildiği gibi, limon suyunun faydaları ve kullanım alanları da oldukça geniştir. Limonun faydaları kadar yanlış tüketiminde zararları da olabilir. O nedenle tüketmeden önce bunların bilincinde olmak önemlidir. İşte limonun bilinmeyen yan etkileri:

313
Limonu sakın bu şekilde tüketmeyin! Herkes yanlış biliyormuş: İşte limonun yan etkileri... - Sayfa 4

DİŞ ÇÜRÜMESİNE NEDEN OLABİLİR

413