TV+ atağa geçti: Kendi prodüksiyonlarımızı yapacağız

TV+ Açıkhava Sinema Günleri başladı. Etkinlik öncesi gazetecilerle bir araya gelen Turkcell Dijital Medya ve Eğlence Direktörü Barış Zavaroğlu TV+’ın yakında kendi prodüksiyonlarını yapacağını duyurdu.

F5HABER F5HABER
TV+ atağa geçti: Kendi prodüksiyonlarımızı yapacağız

Yazlık sinema günleri Bomontiada’da başladı. Her çarşamba akşam serinliğinde bol ödüllü bağımsız filmlerin beyaz perdeye yansıtılacağı etkinliğin startı Altın Palmiye ödüllü "Shoplifters" filmiyle verildi.

"TV+ KENDİ PRODÜKSİYONUNU YAPACAK"

Turkcell TV+ sponsorluğunda Yapı Kredi Bomontiada’da düzenlenen etkinlik öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Turkcell Dijital Medya ve Eğlence Direktörü Barış Zavaroğlu, dünyanın en değerli içeriklerine sahip olduklarını kaydederek yakında kendi prodüksiyonlarıyla da sahada olacaklarının müjdesini verdi. 

TV+ atağa geçti: Kendi prodüksiyonlarımızı yapacağız - Resim : 1

HER ÇARŞAMBA AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ

Etkinlikte her çarşamba ödüllü yapımlar, sinemaseverlere ücretsiz olarak sunuluyor. 18 Eylül’e kadar çarşamba geceleri yapılacak gösterimlerde ödüllü ve büyük ilgi uyandıran 14 film ücretsiz olarak sinemaseverlere sunulacak. Bu yıl üçüncü kez düzenlenen festivalde Hayal Ortağım uygulamasının sunduğu sesli betimleme teknolojisi ile görme engelliler de açık havada film keyfi yaşıyor. Uygulama filmin hangi noktasında açılırsa açılsın, ortam sesinden filmi tanıyor, dakikayı tespit ederek sesli betimlemeyle görme engellilere filmdeki tüm görsel detayları anlatmaya başlıyor.

ZAVAROĞLU: BAŞKA HİÇBİR PLATFORMDA OLMAYAN YAPIMLAR GETİRECEĞİZ

 Zavaroğlu, bu özelliğin TV+’a da geleceğini anlatırken, “14 özel film seçtik. Hem ödül almasına hem de ses getirmiş olan iyi yapımlar olmasına özen gösterdik. Görme engelli seyircileri de düşündük ve Hayal Ortağım uygulaması üzerinde sesli betimleme özelliğinin kullanılmasını sağladık. Bu özellik TV+’ta da olacak. Hem sesli betimleme hem de işaret diliyle izlemek mümkün olacak. Bunlar sanata, özellikle de sinemaya yatırım yaptığımızın güzel bir örneği. Ayrıca başka hiçbir platformda olmayan dizi ve filmler de olacak” ifadelerini kullandı.

TV+ atağa geçti: Kendi prodüksiyonlarımızı yapacağız - Resim : 2

ÜÇ AY BOYUNCA ÜCRETSİZ ABONELİK

TV+’ın toplamda 1.7 milyon tekil kullanıcıya ulaştığını belirten Zavaroğlu, “Amacımız, bu hizmeti daha çok kişiye deneyimletmek. Mayıs ayında TV+ kutusunun daha çok evde deneyimlenebilmesi için 3 ay ücretsiz kampanyamızı satışa açtık. Bunu herkes deneyebilir” dedi.

TV+’ın yaza özel kampanyasında Turkcell Superonline fiber internete abone olan kullanıcılar, 15 aylık taahhütte bulunduklarında ilk 1 ay bütün kanalları açık, ilk 3 ayı da ücretsiz olarak izleyebilecek. Kullanıcılar hem internet hem de TV+ hizmetini tek bir kanaldan alabilecekler.

TV+ atağa geçti: Kendi prodüksiyonlarımızı yapacağız - Resim : 3

SHOPLİFTERS'A YOĞUN İLGİ

Altın Palmiye Ödüllü, Japon filmi Shoplifters, TV+ Açıkhava Sinema Günleri’nin bu yıl gösterilen ilk filmi oldu. Yapı Kredi bomontiada’daki gösterimde yoğun ilgi yaşanırken, sinemaseverler yıldızların altında keyifli bir sinema akşamı yaşadılar. 18 Eylül’e kadar devam edecek olan gösterimlerde gelecek hafta da son dönemin en çok ses getiren filmlerinden Kefernahum izleyiciyle buluşacak.

SONRAKİ HABER