için kaldı

Mehmet Ali Karga’nın 'Ahir' romanı raflarda yerini aldı

Mehmet Ali Karga'nın kitabı 'Ahir' raflarda yerini aldı. İki farklı zamanda geçen Ahir’de bir taraftan İslam tarihinin en çalkantılı yıllarını takip ederken başka bir tarafta modern dünyanın yaklaşan sonuna karşı mücadele veren bir gazeteci ve bir bilim insanının çabalarına ortak olacaksınız.

F5HABER F5HABER
Mehmet Ali Karga’nın 'Ahir' romanı raflarda yerini aldı

Yazar Mehmet Ali Karga, ‘Ahir’ isimli kitabını okuyucuyla buluşturdu. Ehl-i Beyt döneminde yaşananların akıcı ve bütün gerçekliğiyle ortaya koyulduğu Ahir, okuyucuya bir taraftan İslam tarihinin en çalkantılı yıllarını gösterirken, başka bir taraftan da modern dünyanın yaklaşan sonuna karşı mücadele veren bir gazeteci ve bir bilim insanının çabalarını sunuyor.

İKİ FARKLI ZAMAN

Ahir’de bir taraftan İslam tarihinin en çalkantılı yıllarını takip ederken başka bir tarafta modern dünyanın yaklaşan sonuna karşı mücadele veren bir gazeteci ve bir bilim insanının çabalarına ortak olacaksınız. Ehl-i Beyt döneminde yaşananlar bütün gerçekliğiyle akıcı bir dille okuyucuya anlatılıyorken; patlayan bir yanardağın dünyanın artık eskisi gibi olmayacağının habercisi olması, ansızın karşınızda belirecek.

"DÜNYANIN SONU NEYİN BAŞLANGICIDIR?"

Mehmet Ali Karga, birbiriyle bağlantısız gibi görünen olayları ustaca birbirine bağlarken, soluksuz okunacak bir roman kurgusunu okuyucuyla buluşturuyor. Ahir’in sayfaları tükendiğinde aklımızda tek bir soru belirecek, "Dünyanın sonu neyin başlangıcıdır?"

Mehmet Ali Karga kimdir?

Mehmet Ali Karga 1982 İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi’nde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde lisans, Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji bölümünde yüksek lisans eğitimi aldı. Ankara Üniversitesi’nde Dinler Tarihi bölümünde doktora programına devam etti. Kitapevlerinde ve medya sektöründe yönetici olarak çalıştı. Hâli hazırda bir televizyon kanalında yapımcı-editör olarak görev yapıyor.

SONRAKİ HABER