Gecenin Ucunda kitabı ne anlatıyor? Gecenin Ucunda kitabının konusu gerçek mi?

Gecenin Ucunda dizisi Peride Celal'in aynı isimli kitabından uyarlandı. Peride Celal'in “Yazdığım en güzel aşk romanı” dediği eserde Macide’nin etkileyici hikayesi konu ediliyor. Peki kitabın konusu gerçek bir hikayeye mi dayanıyor? Gecenin Ucunda kitabı ne anlatıyor? İşte Gecenin Ucunda’ya dair merak edilenler…

F5HABER F5HABER
Gecenin Ucunda kitabı ne anlatıyor? Gecenin Ucunda kitabının konusu gerçek mi?

Gecenin Ucunda dizisi Peride Celal'in aynı adlı eserinden uyarlanıyor. Dizinin senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran kaleme alıyor. Kitap ilk kez 1963 yılında yayınlanıyor. Kitabın gerçek bir hikayeye dayanıp dayanmadığı net olarak bilinmiyor. Peki Gecenin Ucunda kitabı ne anlatıyor? Dizinin konusu ne?

Gecenin Ucunda kitabı ne anlatıyor? Gecenin Ucunda kitabının konusu gerçek mi? - Resim : 1

GECENİN UCUNDA KİTABI NE ANLATIYOR?

Kitap, aşka sırtını çevirip çocuğuna ve kendisine yeni bir hayat yaratarak insanca bir dünyaya kavuşma arzusu içerisinde bulunan Macide’nin öyküsüne odaklanıyor.

Gecenin Ucunda kitabı ne anlatıyor? Gecenin Ucunda kitabının konusu gerçek mi? - Resim : 2

GECENİN UCUNDA KONUSU: Psikoloji mezunu olan ve insan kaynakları departmanında çalışan Macide, Ankara'nın gri betonları arasında sıkışık hissediyor kendini bu hikayede. Bir süre sonra daralıyor Macide, hayatını değiştirme kararı alıyor ve burada başlıyor hikaye.

Gecenin Ucunda kitabı ne anlatıyor? Gecenin Ucunda kitabının konusu gerçek mi? - Resim : 3

İstanbul düşüyor aklına ve üstüne yolda karşılaştığı falcı aklını karıştırıyor., Ankara'nın gri betonları arasında sıkışık hissediyor kendini bu hikayede. Trende karşısına çıkan Ahmet Işık, falcının gördüğü "hayatındaki ışık" olacak belki de Macide'nin. Bu sebepten dikenlerini kendine saklamaya karar veriyor.

Benzer Haberler
Peride Celal kimdir? Gecenin Ucunda kitabının yazarı Peride Celal’in hayatı ve eserleri...

Peride Celal kimdir? En güzel aşk romanlarının yazarı... F5HABER-

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu kimdir? Ne zaman evlendiler?

Karı koca aynı dizide buluştu! Doğulu çifti kimdir? F5HABER-

SONRAKİ HABER